Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Δημόσια πρόσκληση προς το Νίκο Μπάτο για ντιμπέιτ ενώπιον των πολιτών του νέου Δήμου Ωραιοκάστρου.

Δημήτρης Σαραμάντος:  Δημόσια πρόσκληση προς το Νίκο Μπάτο για ντιμπέιτ ενώπιον των πολιτών του νέου Δήμου Ωραιοκάστρου.

Πρόσκληση προς τον απερχόμενο Δήμαρχο Ωραιοκάστρου Νίκο Μπάτο για τη διεξαγωγή  ντιμπέιτ, με τη συμμετοχή των ΜΜΕ και παρουσία των  κατοίκων του νέου Δήμου ενόψει του β' γύρου των εκλογών απευθύνει με δημόσια δήλωσή του ο Δήμαρχος Καλλιθέας και υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Δημήτρης Σαραμάντος.
Καλεί τον κ. Μπάτο να επιλέξει ο ίδιος την μέρα, την ώρα και τον τόπο που θέλει να γίνει αυτό το ντιμπέιτ «και οι πολίτες να μας κρίνουν», όπως σημειώνει.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Σαραμάντου:
«Την Κυριακή οι κάτοικοι του νέου Δήμου Ωραιοκάστρου καλούνται να ψηφίσουν τη νέα Δημοτική Αρχή τους για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Να συγκρίνουν πρόσωπα, θέσεις, προτάσεις και να δώσουν εντολή διοίκησης στον πιο άξιο υποψήφιο.
Δυστυχώς, μέχρι σήμερα η προεκλογική περίοδος στο Ωραιόκαστρο, τη Μυγδονία και την Καλλιθέα σκιάστηκε, όχι με δική μας ευθύνη, από χτυπήματα κάτω από τη ζώνη και  μεθόδους που δεν τιμούν όσους κατέφυγαν σε αυτές. Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν οι πολίτες όχι μόνο να μην ενημερωθούν επαρκώς για τα προγράμματα του κάθε συνδυασμού, αλλά και να υποστούν μια άνευ προηγουμένου παραπληροφόρηση, με έντονα τα χαρακτηριστικά της συκοφαντίας.
Τώρα λοιπόν, είναι η ώρα να ξεκαθαρίσουν τα πάντα. Να δοθούν στον κυρίαρχο λαό απαντήσεις για όλα.
Καλώ τον άλλο διεκδικητή της Δημαρχίας, τον απερχόμενο Δήμαρχο Ωραιοκάστρου σε ένα ντιμπέιτ «εφ'  όλης της ύλης» ενώπιον των συμπολιτών μας και των ΜΜΕ, μέχρι την ολοκλήρωση της προεκλογικής περιόδου.  Να παρουσιάσουμε ο καθένας  το τι έκανε ή δεν έκανε ως Δήμαρχος, τις θέσεις του για τα προβλήματα του νέου Δήμου, και βεβαίως να τοποθετηθεί στο φως κι όχι στο ημίφως για ζητήματα διαφάνειας, χρηστής διοίκησης και  οικονομικής διαχείρισης. Οι πολίτες να κρίνουν και τους δυο μας.
Κύριε Μπάτο επιλέξτε εσείς την μέρα, την ώρα και τον τόπο που θέλετε να διεξαχθεί το ντιμπέιτ και ενημερώστε μας. Ιδού η Ρόδος! Ελπίζουμε και ευχόμαστε ότι δεν θα φυγομαχήσετε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.