Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Η Χριστίνα Αλίρη στη Ν. Φιλαδέλφεια

Κοντά στους κατοίκους της Νέας Φιλαδέλφειας βρέθηκε προχθες το βράδυ η υποψήφια δήμαρχος του νέου δήμου Ωραιοκάστρου και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Κοινωνία Πολιτών», Χριστίνα Αλίρη, προκειμένου να παρουσιάσει τις προγραμματικές θέσεις της παράταξής της για τον νέο καλλικράτειο δήμο Ωραιοκάστρου.

Στην ομιλία της η κ. Αλίρη επέρριψε ευθύνες για κακοδιοίκηση στον δήμαρχο Καλλιθέας, Δημήτρη Σαραμάντο υποστηρίζοντας ότι στα 8 χρόνια, που βρίσκεται στο τιμόνι του δήμου, δεν έχει να επιδείξει κάποιο σημαντικό έργο. «Ο νυν δήμαρχος δεν είχε σχέδιο, όραμα, όρεξη για δουλειά και ενδιαφέρον για τον τόπο. Είναι κλασική περίπτωση δημάρχου που ενώ απέτυχε παταγωδώς, εμφανίζεται αλαζονικά και διεκδικεί επανεκλογή», υποστήριξε η κ. Αλίρη.

Η επικεφαλής της «Κοινωνίας Πολιτών» αναφέρθηκε στα προβλήματα της περιοχής, όπως η έλλειψη φωτισμού, δικτύου αποχέτευσης και βιολογικού καθαρισμού, η κακή κατάσταση του οδικού δικτύου και η απουσία αντιπλημμυρικών έργων και δεσμεύτηκε να δώσει λύσεις. «Έχω εικόνα των προβλημάτων. Δεν είμαι από εκείνους τους δημάρχους που μέσα σε γραφεία, με περίσσια ματαιοδοξία αγνοούν τα προβλήματα», είπε και συμπλήρωσε ότι: «Αγαπώ αυτό τον τόπο και θέλω να τον αλλάξω. Φέρνω μαζί μου ιδέες νέες. Ιδέες που στο βαθμό που θα εφαρμοστούν στο νέο δήμο Ωραιοκάστρου, θα ωφελήσουν πολλαπλά και τη Ν. Φιλαδέλφεια».

Η κ. Αλίρη έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα χρέη του νέου δήμου, που ξεπερνούν τα 10 εκ. ευρώ και τόνισε ότι η δημοτική της παράταξη θα προσπαθήσει την επομένη των εκλογών να βάλει μία τάξη στα οικονομικά του νέου δήμου, με άμεσο εξορθολογισμό των δαπανών και αξιοποίηση των ευρωπαϊκών πόρων που μένουν ανενεργοί.

«Το ψηφοδέλτιο μας είναι μείγμα ανθρώπων με εμπειρία και ανθρώπων με φρεσκάδα και όρεξη», είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενη στην υποψηφιότητά της αλλά και την παράταξη
«Κοινωνία Πολιτών» και έκλεισε την ομιλία της καταχειροκροτούμενη από τους παρευρισκομένους τονίζοντας ότι: «Διεκδικούμε την αλλαγή σελίδας στο νέο δήμο για να κάνουμε όσα οι πρώην δήμαρχοι δεν έκαναν. Εάν πιστέψετε ότι εμείς διαφέρουμε από τους άλλους, τότε είμαι σίγουρη ότι θα μας εμπιστευθείτε στις 7 Νοέμβρη».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.