Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Ντιμπέιτ Ωραιοκάστρου:Με μεγάλη μου χαρά ανταποκρίνομαι στην πρόσκληση και περιμένω από τον προσκαλών, τον κ. Σαραμάντο, να ορίσει το πού και πότε», απάντησε από την πλευρά του ο κ. Μπάτος

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΥΤΥΧΙΑ ΒΑΤΑΛΗ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΕΚΛΑΡΗΣ Απο τον Αγγελιοφόρο
Το χαρακτήρα του ντέρμπι έχουν οι αναμετρήσεις της Κυριακής στους δήμους Ωραιοκάστρου, Βόλβης, Χαλκηδόνας, Θερμαϊκού, Δέλτα και Λαγκαδά όπου η μάχη θα δοθεί μέχρι την τελευταία στιγμή.
Ωραιόκαστρο
Στο νέο καλλικράτειο δήμο Ωραιοκάστρου κορυφώνεται η προεκλογική μάχη μεταξύ του «γαλάζιου» δημάρχου Ωραιοκάστρου, Νίκου Μπάτου, που ήρθε πρώτος με 34,42% και του επίσης «γαλάζιου» δημάρχου Καλλιθέας, Δημήτρη Σαραμάντου, που συγκέντρωσε το 23,72% των ψήφων.
Το πιο... δημοφιλές πρόσωπο αυτές τις ημέρες στο Ωραιόκαστρο είναι ο επίσης «γαλάζιος» δήμαρχος Μυγδονίας, Αστέριος Γαβότσης, ο οποίος συγκέντρωσε ποσοστό 21,72% και ήρθε τρίτος στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων. Το ενδιαφέρον επικεντρώνεται πλέον στη στάση που θα κρατήσει τη δεύτερη Κυριακή ο κ. Γαβότσης, τον οποίο έχουν ήδη πλησιάσει οι δύο διεκδικητές του νέου καλλικράτειου δήμου. Ο ίδιος επιμένει να κρατά κλειστά τα χαρτιά του, ενώ χτες βράδυ είχε συνάντηση με τους συνεργάτες του από το δήμο Ωραιοκάστρου. Σήμερα προγραμματίζεται συνάντηση με το σύνολο των μελών της ομάδας του. Αύριο Πέμπτη η παράταξή του διοργανώνει λαϊκή σύναξη και η ανακοίνωση των προθέσεών του αναμένεται να γίνει το πρωί της Παρασκευής.
Ερωτηματικό παραμένει επίσης η στάση της υποστηριζόμενης από το ΠΑΣΟΚ Χριστίνας Αλίρη, η οποία στον πρώτο γύρο των εκλογών συγκέντρωσε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό, που ανέρχεται σε 13,93%.
Χτες, ο κ. Σαραμάντος απηύθυνε πρόσκληση στον πολιτικό του αντίπαλο για «εφ' όλης της ύλης» ντιμπέιτ, με τη συμμετοχή των ΜΜΕ και παρουσία πολιτών, καλώντας τον να επιλέξει ο ίδιος τον τόπο και το χρόνο. «Να παρουσιάσουμε ο καθένας το τι έκανε ή δεν έκανε ως δήμαρχος, τις θέσεις του για τα προβλήματα του νέου δήμου», τονίζει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του ο κ. Σαραμάντος.
«Με μεγάλη μου χαρά ανταποκρίνομαι στην πρόσκληση και περιμένω από τον προσκαλών, τον κ. Σαραμάντο, να ορίσει το πού και πότε», απάντησε από την πλευρά του ο κ. Μπάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.