Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Κ. Σκανδαλίδης: "Περισσότερα από 2 δισ. ευρώ θα διατεθούν το 2011, για έργα στην ύπαιθρο"

Περισσότερα από 2 δισ. ευρώ θα διατεθούν μέχρι τέλος του 2011 για εκατοντάδες έργα στην ύπαιθρο από το επιχειρησιακό πρόγραμμα \"Αλέξανδρος Μπαλταντζής\" του αγροτικού τομέα (ΕΣΠΑ).
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κ. Σκανδαλίδης, παρουσίασε σε συνέντευξη Τύπου τις δράσεις του προγράμματος τονίζοντας, ότι το σχετικό πρόγραμμα έχει μια μεγάλη απορροφητικότητα που αγγίζει το 30% και αποτελεί ίσως τη μεγαλύτερη αξιοποίηση πόρων στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ.
Οπως είπε, στόχοι του προγράμματος είναι η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των προϊόντων μας, η βελτίωση του εισοδήματος των ενεργών γεωργών, η προώθηση των ασφαλών και ποιοτικών προϊόντων μας, με σεβασμό στο περιβάλλον και η αναβάθμιση των υποδομών που σχετίζονται με την ανάπτυξη της γεωργίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.