Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ – Βουνό… τα προβλήματα ενόψει ΑΕΚ: 1,5 μήνα εκτός ο Σνάουτσνερ

 Ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής περιείχε η σημερινή προπόνηση της ομάδας. O Pablo Contreras δεν συμμετείχε προληπτικά λόγω ενοχλήσεων στην γάμπα, από χτύπημα που δέχτηκε στον αγώνα εναντίον της Καβάλας.

Ο Nabil El Zhar αποχώρησε από τις προπονητικές εγκαταστάσεις λόγω ίωσης, ενώ ο Vladan Ivic ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Ο Miroslaw Sznaucner υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι υπέστη ρήξη β' βαθμού έσω πλαγίου συνδέσμου στο αριστερό γόνατο και η αποθεραπεία του αναμένεται να διαρκέσει περίπου 6 εβδομάδες.

Ο Βασίλης Κουτσιανικούλης υπέστη κάκωση ποδοκνημικής και θα απουσιάσει από τις προπονήσεις για 2-3 μέρες. Ο Στέλιος Μαλεζάς αποχώρησε προληπτικά από την προπόνηση λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα.
Πηγή: http://www.sportnet.gr/report.php?id=243254

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.