Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Συνάντηση του επικεφαλής της παράταξης Οραμα δημιουργίας Ανέστη Πολυχρονίδη με τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου

Μία φιλική συζήτηση εκτός ατζέντας και δημοσιογραφικών φώτων είχαν το περασμένο Σάββατο ο Πρωθυπουργός Γιώργος Α. Παπανδρέου με τον Ανέστη Πολυχρονίδη, τον δραστήριο δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Ωραιοκάστρου. Ο κύριος Πολυχρονίδης με τη σύζυγό του συνάντησαν τον Πρωθυπουργό με τον αδελφό του Νίκο και τον Υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Ραγκούση στην ταβέρνα, όπου δειπνούσαν αμφότεροι.  
Ο κύριος Πολυχρονίδης έθιξε τα καυτά ζητήματα της ατιμωρησίας πολιτικών προσώπων και τα φαινόμενα που παράγουν αναξιοπιστία στο δημόσιο βίο, μίλησε για τη στάση των Ελλήνων στην παρούσα φάση αλλά και την τάση φυγής, που υπάρχει στη νέα γενιά και βεβαίως, εξέφρασε την ανησυχία του για τη στασιμότητα στον τομέα των ‘πράσινων’ επενδύσεων.
Ο Πρωθυπουργός διαβεβαίωσε ότι κάθε υπόθεση αναξιοπιστίας και διαφθοράς στη δημόσια διοίκηση θα παραδίδεται στη δικαιοσύνη, τόνισε ότι στην Ελλάδα έχουμε μπει δυναμικά στο δρόμο των μεταρρυθμίσεων, της σκληρής δουλειάς και της αποκατάστασης της οικονομίας και εξέφρασε την πίστη του ότι οι Έλληνες θα κερδίσουμε τη μάχη της κρίσης και θα βγούμε πιο δυνατοί με περισσότερες ευκαιρίες για τη νέα γενιά. Σε ό,τι αφορά τις πράσινες επενδύσεις είπε ότι δυστυχώς η γραφειοκρατία δημιουργεί καθυστερήσεις και βεβαίως, οι αδυναμίες του συστήματος δεν  εξαφανίζονται με ένα μαγικό ραβδί, αλλά χρειάζεται χρόνος. Η φιλική συνάντηση έληξε με ευχές για καλή δύναμη και δημιουργική δουλειά προς όφελος όλων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.