Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Οι αδερφοί Κατσιμίχα στη Μονή Λαζαριστών

Οι Χάρης και Πάνος Κατσιμίχας, μετά τη μεγάλη επιτυχία των δύο πρώτων τους συναυλιών στο Βελλίδειο, στην Θεσσαλονίκη και στο Ολυμπιακό Ποδηλατοδρόμιο, στην Αθήνα, πραγματοποιούν μία προσεκτικά σχεδιασμένη και περιορισμένη σε εμφανίσεις περιοδεία όλο το καλοκαίρι.
Με το ίδιο μεράκι και με μία εκλεκτή ομάδα μουσικών θα κάνουν μία στάση στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών αύριο, 7 Σεπτεμβρίου, για να μας αγκαλιάσουν με τις αισθαντικές φωνές τους και να μας ταξιδέψουν με αγαπημένες μελωδίες, σε μέρη που μόνο εκείνοι ξέρουν να μας οδηγούν...
Σε αυτήν την πολύαναμενόμενη συναυλία, θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε αγαπημένα τραγούδια από όλο το φάσμα της δισκογραφίας τους. Από τα «Ζεστά Ποτά» του 1985 έως το τελευταίο live album τους που κυκλοφόρησε είκοσι χρόνια αργότερα, το 2001 και το «Στους ελαιώνες της αγάπης» που κυκλοφόρησε το 2002.

Νύχτωσε Νύχτα… Μια Βραδιά Στο Λούκι… Της αγάπης μαχαιριά… Φάνης…. Ανόητες Αγάπες…. Ρίτα Ριτάκι… Μη Γυρίσεις…

info: Προπώληση εισιτηρίων: Ticket House(Μητροπόλεως 102), ΙΑΝΟΣ (Αριστοτέλους 7)
Τιμή εισιτηρίου: 20€


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.