Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΒΟΤΣΗ ΑΣΤΕΡΙΟ

     
      Γεννήθηκε το 1945 στην Θεσσαλονίκη. Ο πατέρας του ήταν από την Μ.Ασία και η μητέρα του από την Κωνσταντινούπολη. Είναι παντρεμένος με την Άσπα Ζωγράφου-Αθανασιάδου και έχει δύο παιδιά.
      Μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Έλαβε την ειδικότητα της Γενικής  Ιατρικής και υπηρέτησε στην πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στο Κ.Υ. Λαγκαδά και στα περιφερειακά ιατρεία της Μυγδονίας, μέσα στα πλαίσια του ΕΣΥ.
      Συνταξιοδοτήθηκε προ διετίας, λόγω συμπληρώσεως 35ετίας, κατέχοντας το βαθμό του Διευθυντή Ε.Σ.Υ. και κατοικεί μόνιμα στο Μελισσοχώρι.
      Σε αυτήν την μακρά σταδιοδρομία έζησε από κοντά τα προβλήματα των απλών ανθρώπων μέσα στην καθημερινότητα, αλλά και τα προβλήματα της υγείας, της εκπαίδευσης, του περιβάλλοντος, των υποδομών και γενικότερα της αναβάθμισης της ποιότητας ζωής.
     Έτσι έχοντας όλα αυτά τα βιώματα αποφάσισε να στηρίξει το όραμα του Αστερίου Γαβότση και του Δημήτρη Καρασσαβίδη για κάτι καλύτερο. Την απόφαση αυτή ενίσχυσε το γεγονός ότι μέσα στην ομάδα που απαρτίζει τον συνδυασμό "ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ" διακρίνονται άτομα πολύ αξιόλογα, με όρεξη για δουλειά, καινούργιες ιδέες και το κυριότερο ότι διαθέτουν τη θέληση και τη δύναμη να αντιπαρατεθούν στο κατεστημένο και στην ιδιοτέλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.