Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Καρασαββίδης Δημήτρης:Εύχομαι η νέα σχολική περίοδος να είναι εποικοδομητική και παραγωγική για όλους όσους συμμετέχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε σήμερα για εκατοντάδες μαθητές και μαθήτριες και για τα μέλη του Διδακτικού προσωπικού του διευρυμένου Δήμου Ωραιοκάστρου.
Εύχομαι η νέα σχολική περίοδος να είναι εποικοδομητική και παραγωγική για όλους όσους συμμετέχουν στην εκπαιδευτική διαδικασία.
Εύχομαι οι διοικούντες να μεριμνήσουν για την επίλυση του προβλήματος της σχολικής στέγης όπου υπάρχουν καταγεγραμμένες και επείγουσες ανάγκες υποδομών, που κρατούν μακριά εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενους από το σημαντικό τους έργο.
Πιστεύω ακράδαντα ότι η συνεργασία των δημοτικών αρχών με τις διευθύνσεις των σχολικών μονάδων  πρέπει να αποτελεί κύριο μέλημα των κοινωνιών μας, αν θέλουμε να συμβάλλουμε πραγματικά στην πρόοδο των παιδιών μας και του τόπου μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.