Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Δήμος Ωραιοκάστρου:Διαδοχικές συσκέψεις για την αντιμετώπιση των θεμάτων στον ευαίσθητο τομέα της σχολικής στέγης

Ωραιόκαστρο, 16.09.2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΘΕΜΑ: Διαδοχικές συσκέψεις για την αντιμετώπιση των θεμάτων
στον ευαίσθητο τομέα της σχολικής στέγης


Σε διαδοχικές συσκέψεις στη Νομαρχία Θεσσαλονίκης και στη Γενική Γραμματεία Μακεδονίας – Θράκης για την αντιμετώπιση θεμάτων που αφορούν στον ευαίσθητο τομέα της σχολικής στέγης συμμετείχε χθες ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Ωραιοκάστρου Αστέριος Μπάτος.
Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου και εκπρόσωποι του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Παλαιοκάστρου είχαν συνάντηση με τον Αντινομάρχη Παιδείας Μίμη Φωτόπουλο. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης αυτής αναλήφθηκε από πλευράς των υπευθύνων της Νομαρχίας η δέσμευση ότι θα προχωρήσουν οι εργασίες για την κατασκευή μιας νέας αίθουσας διδασκαλίας στο σχολείο, καθώς και ότι θα υπογραφεί προγραμματική σύμβαση, ύψους 15.000 ευρώ, για την κατασκευή χώρων υγιεινής. Σύμφωνα με τις δεσμεύσεις που ανέλαβε ο κ. Φωτόπουλος, και τα δύο έργα θα ολοκληρωθούν το ταχύτερο δυνατό και σε κάθε περίπτωση πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Ακολούθως, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Ωραιοκάστρου συμμετείχε σε ευρεία σύσκεψη που οργανώθηκε στη Γενική Γραμματεία Μακεδονίας – Θράκης για το θέμα της μεταφοράς των μαθητών, υπό την προεδρία του Υφυπουργού Εσωτερικών Γιώργου Ντόλιου και της Υφυπουργού Παιδείας Εύης Χριστοφιλοπούλου. Όπως αποφασίστηκε στο πλαίσιο της σύσκεψης αυτής, με σκοπό να καλυφθούν οι ανάγκες των μαθητών, θα παραταθεί η ισχύς των υπαρχουσών συμβάσεων μέχρι και τις 31 Δεκεμβρίου 2010 με τα ίδια ακριβώς δρομολόγια που ακολουθούνταν και μέχρι τα τέλη της περασμένης σχολικής χρονιάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.