Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ της Ενωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ωραιοκάστρου



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Το ΔΣ της Ενωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ωραιοκάστρου εύχεται καλή σχολική χρονιά στους μαθητές και εκπαιδευτικούς των σχολείων του Δήμου Ωραιοκάστρου.

Ελπίζουμε να είναι η τελευταία χρονιά που παρουσιάζονται τόσο έντονα προβλήματα σχολικής στέγης στην πόλη μας.

Δυστυχώς, παρά τις ενέργειες που έκανε τον τελευταίο χρόνο το ΔΣ της Ενωσης σε συνεργασία με τα ΔΣ των συλλόγων (ανοιχτή συζήτηση για τη σχολική στέγη παρουσία του δημάρχου και των συλλόγων και των δ/ντών των σχολείων, συναντήσεις και ενημέρωση του δήμαρχου, του υπεύθυνου παιδείας, του αντινομάρχη παιδείας, του νομάρχη ), φθάσαμε αρχή της σχολικής χρονιάς να κάνουμε παράσταση διαμαρτυρίας έξω από το δημαρχείο για τα προβλήματα της σχολικής στέγης στο Ωραιόκαστρο παρουσία των ΜΜΕ.

Οι λύσεις της τελευταίας στιγμής που δόθηκαν, βρίσκουν την ημέρα του Αγιασμού τους συλλόγους γονέων να συνεχίζουν να διεκδικούν τα αυτονόητα. Πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητο οι γονείς να συσπειρωθούν  στους συλλόγους και να διεκδικήσουν καλύτερες συνθήκες φοίτησης των παιδιών.

Η σημερινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η σχολική στέγη στο Ωραιόκαστρο δείχνει όχι μόνο ότι δεν είναι πρωτεύον ζήτημα για την δημοτική αρχή, την νομαρχία και το υπουργείο παιδείας  αλλά ότι δεν υπάρχει όραμα και οι λύσεις είναι αποσπασματικές

Η Ενωση  συλλόγων γονέων και κηδεμόνων στάθηκε, στέκεται και θα σταθεί δίπλα και μαζί με τους συλλόγους γονέων στις δίκαιες διεκδικήσεις τους έναντι των υποσχέσεων.

Το ΔΣ της Ενωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.