Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ:Η «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ» ζητά να συγκληθεί άμεσα το Δημοτικό Συμβούλιο με την παρουσία των εμπλεκομένων υπαλλήλων του Δήμου, ώστε να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια για το σκάνδαλο της καύσης αποβλήτων στο «ΤΙΤΑΝ»

ΑΙΤΗΣΗ                                    6-9-2010

Από Δημοτική Κίνηση Πολιτών Ωραιοκάστρου «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ».

Προς τον κ. Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο Ωραιοκάστρου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Ωραιοκάστρου στις 22/7/2010, κατόπιν αιτήσεως της «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ» και δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης, έλαβε ομόφωνα απόφαση ενάντια στην καύση αποβλήτων στο «ΤΙΤΑΝ», η απόφαση αυτή θα αποστέλλονταν στο Νομαρχιακό Συμβούλιο και στο ΥΠΕΚΑ. Εμείς από τις επαφές που είχαμε τόσο με το Νομαρχιακό Συμβούλιο όσο και με το ΥΠΕΚΑ πληροφορηθήκαμε ότι δεν έλαβαν καμία απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ωραιοκάστρου. Εάν αυτό αληθεύει τότε υπάρχει ένα μείζον ζήτημα με την δημοτική αρχή η οποία δεν εκτελεί τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.
Το θέμα μάλιστα αποκτά χαρακτήρα σκανδαλώδη διότι η δημοτική αρχή πριν από την λήψη της συγκεκριμένης απόφασης είχε υποπέσει σε σοβαρότατα πολιτικά ολισθήματα με την μη ενημέρωση των κατοίκων του Ωραιοκάστρου , την μη απάντηση προς το Νομαρχιακό Συμβούλιο, τα ψεύδη περί μη λήψης του σχετικού εγγράφου από τη Νομαρχία και την επίρριψη των ευθυνών στους υπαλλήλους του Δήμου τις οποίες ο κ. Δήμαρχος είχε δηλώσει ότι θα αναζητούσε.
Τελικά όμως σύμφωνα με την κατάπτυστη δήλωση του κ. Μπάτου στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο: «Θέμα ΤΙΤΑΝ δεν υπάρχει παρά μόνον για ορισμένους». Φαίνεται λοιπόν ότι ο κ. Δήμαρχος έχει κάποιες δεσμεύσεις που δεν τον αφήνουν ούτε τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου να εκτελέσει.
Η «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ» πιστεύοντας ότι εκπροσωπεί τα αιτήματα όλων των κατοίκων της πόλης μας ζητά αφενός να σταλεί η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ωραιοκάστρου στο Νομαρχιακό Συμβούλιο και στο ΥΠΕΚΑ (η οριστική απόφαση από την κ. Μπιρμπίλη δεν έχει ακόμα ληφθεί) και αφετέρου να συγκληθεί άμεσα το Δημοτικό Συμβούλιο με την παρουσία των εμπλεκομένων υπαλλήλων του Δήμου, ώστε να αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια για το σκάνδαλο της καύσης αποβλήτων στο «ΤΙΤΑΝ», το οποίο και εξελίσσεται σε «ΤΙΤΑΝικό» για τον κ. Μπάτο.

Ο αιτών: Από μέρους της «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ»
               Κελεσίδης Στάθης του Χρήστου,
               Λ. Δημοκρατίας 13β,
               Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, 57013.
               Τηλέφωνα: 2310696683, κιν. 6979498881.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.