Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΑΒΟΤΣΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ & Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ "ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ"-ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΡΖΗΣ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ



Κοινή κάθοδο στις Εκλογές του Νοεμβρίου με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ωραιοκάστρου κ.Γαβότση Αστέριο ανακοίνωσε η παράταξη του πρώην Δημάρχου Καλλιθέας κ.Τερζή Χρήστου.





Η ανακοίνωση

«Ωραιόκαστρο, Καλλιθέα, Μυγδονία. Τρεις Τόποι, Κοινός Στόχος»

Ως Δημοτική  ΠΑΡΑΤΑΞΗ που πρωτοδιοίκησε τον Δήμο Καλλιθέας πετυχαίνοντας να θέσει τις «Καποδιστριακές» βάσεις στην Καλλιθέα, αλλά και ως σημερινή ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ  ΠΑΡΑΤΑΞΗ δηλώνουμε ότι,  ΞΕΚΑΘΑΡΑ υποστηρίζουμε την υποψηφιότητα του Αστέριου Γαβότση στον Δήμο Ωραιοκάστρου με την ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ μας ως μέλη πλέον της παράταξης «ΠΟΛΙΤΕΊΑ ΜΕ ΟΡΑΜΑ»
Η απόφασή μας να συμπορευτούμε με τον Στέργιο Γαβότση στην διεκδίκηση του διευρυμένου Δήμου Ωραιοκάστρου , ήταν αποτέλεσμα έντονου προβληματισμού, πολύωρων συζητήσεων και πολιτικών ζυμώσεων.
Για εμάς ο υποψήφιος Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Γαβότσης Αστέριος είναι εγγυητής της ενότητας , της διαφάνειας και της ισότιμης συμμετοχής. Η οκτάχρονη αυτοδιοικητική του πορεία καταδεικνύει τη σοβαρότητα και την εντιμότητα του πολιτικού άνδρα . Έχει επιτελέσει αδιαμφισβήτητα σημαντικό έργο στον Δήμο Μυγδονίας και προσδοκούμε τη χρηστή του διαχείριση και στο νέο διευρυμένο Δήμο Ωραιοκάστρου.
Η επιλογή μας είναι σαφής και ξεκάθαρη. Αποστασιοποιούμαστε από το παρελθόν.
Αρνούμαστε πλέον να είμαστε μέρος του παρασκηνίου. Κατερχόμαστε στο προσκήνιο του προεκλογικού αγώνα καταθέτοντας την πολυετή μας εμπειρία, τείνοντας χέρι συνεργασίας και φιλίας προς όλους τους συνδημότες μας , έχοντας ως εγγυητή τον Αστέριο Γαβότση και ως γνώμονα το καλό των Πολιτών της Καλλιθέας, της Μυγδονίας και του Ωραιοκάστρου.
Δεν διεκδικούμε τίτλους αλλά ενεργό ρόλο προσφοράς.
Πιστεύουμε ότι ο πολιτισμένος αγώνας που θα ακολουθήσει και το fair play είναι μονόδρομος για όλους εμάς που έχουμε υπηρετήσει την αυτοδιοίκηση με αίσθηση ευθύνης.

Ο Επικεφαλής και τα στελέχη της Δημοτικής  Παράταξης
«ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ»-Χρήστος Τερζής
Δήμου Καλλιθέας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.