Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Θεσσαλονίκη:Φάρσα το τηλεφώνημα για βόμβα στα δικαστήρια

Φάρσα αποδείχτηκε το τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στα δικαστήρια. Αφού πέρασε ο προβλεπόμενος για τέτοιες περιπτώσεις χρόνος και αφού τα ειδικά συνεργεία της αστυνομίας ερεύνησαν σε όλους τους χώρους ο επικεφαλής αστυνομικός έδωσε το τέλος του συναγερμού πριν από πέντε λεπτά.Σιγά -σιγά  οι αριθμοί γύρω από το δικαστικό μέγαρο ξαναβρίσκουν τους κανονικούς τους ρυθμούς.

Το προηγούμενο δημοσίευμα
Μετα από τηλεφώνημα για  τοποθέτηση βόμβας οι αστυνομικές αρχές  σταμάτησαν την κυκλοφορία στους γύρω δρόμους και άδειασαν τα δικαστήρια.Το τηλεφώνημα έγινε γύρω στις 11.47 σε μέσο ενημέρωσης στην Αθήνα. Ειδοποιήθηκαν οι αρμόδιες αρχές και δεκάδες αστυνομικοί έφτασαν στα δικαστήρια και απομάκρυναν όλους όσοι βρισκόταν μέσα και γύρω από το δικαστικό μέγαρο. Την ίδια ώρα συνάδελφοί τους φρόντιζαν να σταματήσει κάθε κίνηση περιμετρικά των δικαστηριών.Αυτή τη στιγμή  τα ειδικα συνεργεία της αστυνομίας  με σκύλους μπήκαν στο κτήριο για να δουν εαν όντως υπάρχει εκρηκτικός μηχανισμός.

Τα δικαστήριαα της Θεσσαλονίκης βρίσκονται για πολλοστή φορά στο στόχαστρο τρομοκρατικών οργανώσεων ή φαρσέρ. Οταν τα κτύπησαν οι πρώτες στις  14 Μαϊου, η έκρηξη του εκρηκτικού μηχανισμού άφησε πολλές πληγές που δεν έχουν επουλωθεί ακόμη.

Σήμερα ήταν η πρώτη  μέρα του δικαστικού έτους  και νωρίτερα το πρωί οι δικαστικοί υπάλληλοι έκαναν στάση εργασίας  μέχρι της 10.30 διαμαρτυρόμενοι τόσο για τα προβλήματα του κτηρίου  όσο και για τις πολλές  ελλείψεις προσωπικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.