Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΑΜΑΝΤΟΣ-ΑΝΕΣΤΗΣ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΚΗΣ: ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΡΑΜΑΝΤΟΥ

8.9.2010

ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΤΩΡΑ!
Προγραμματική συμμαχία για ένα νέο Δήμο – Πρότυπο

          Ο Συνδυασμός «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» με επικεφαλής το Δημήτρη Σαραμάντο διοίκησε επί δύο τετραετίες το Δήμο Καλλιθέας, πετυχαίνοντας να μεταμορφώσει την Καλλιθέα σε ένα δήμο με υψηλή ποιότητα ζωής, οικονομική αυτάρκεια και μεγάλες αναπτυξιακές δυνατότητες. Έναν τόπο παραγωγικό για τους κατοίκους του και φιλόξενο  για τους επισκέπτες του.
          Αντλώντας σιγουριά από αυτό το έργο και πίστη από τη λαϊκή εμπιστοσύνη, η «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» ενώνει την οχτάχρονη αυτοδιοικητική εμπειρία της με την ωφέλιμη και ουσιαστική αντιπολιτευτική δύναμη της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ – ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ», που έχει ως επικεφαλής, τον Ανέστη Πολυχρονίδη, πρώην υποψήφιο Δήμαρχο Ωραιοκάστρου. Το όνομα της νέας παράταξης είναι «ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΤΩΡΑ!». Επικεφαλής της και υποψήφιος Δήμαρχος είναι ο κ. Σαραμάντος.
          Αφετηρία συνεργασίας για τις δύο παρατάξεις είναι η πεποίθηση πως, στο σημερινό αυτοδιοικητικό τοπίο, μόνο μία νέα, ανεξάρτητη, αποδεδειγμένα έντιμη και ισχυρή ομάδα μπορεί να φέρει τη σύγχρονη αντίληψη και τη δημοκρατική δράση που έχει ανάγκη ο νέος Δήμος Ωραιοκάστρου και απαιτούν οι δημότες και κάτοικοί του.
          «Οραματιζόμαστε ένα Δήμο - Πρότυπο για όλη τη χώρα. Έχουμε σχέδιο, για να κάνουμε το όραμα αυτό, πράξη. Δεσμευόμαστε να είμαστε η Δημοτική Αρχή της ισοτιμίας, της διαφάνειας, της αλληλεγγύης και του σεβασμού προς όλους τους συμπολίτες μας καθώς και προς το φυσικό τοπίο. Μακριά από συμφέροντα, τοπικισμούς και μικροκομματικές λογικές, προσκαλούμε όλους τους ενεργούς πολίτες, της Μυγδονίας, του Ωραιοκάστρου  και της  Καλλιθέας να συστρατευθούν μαζί μας»,  δηλώνει ο κ. Σαραμάντος.
          Κατά την επίσημη παρουσίαση του νέου συνδυασμού, που θα γίνει σύντομα, οι επικεφαλής των δύο συνεργαζόμενων παρατάξεων, Δημήτρης Σαραμάντος και Ανέστης Πολυχρονίδης θα συνυπογράψουν Κείμενο Συνεργασίας & Δεσμεύσεων, που θα συμπεριλαμβάνει τις προτάσεις του επικαιροποιημένου Αναπτυξιακού Σχεδίου «Ωραιόκαστρο 2020» και συνολικό  πρόγραμμα δράσης για το νέο διευρυμένο Δήμο.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΕΣΤΗ ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗ

Όλοι μαζί, αλλάζουμε, ανατρέπουμε, αγωνιζόμαστε για
ένα νέο Δήμο – Πρότυπο.
          Εμείς, ως εκπρόσωποι της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης «ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ –ΟΡΑΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ», που χρόνια σέβεται και τιμά την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων της, μετά από σειρά διαβουλεύσεων με όλους τους εμπλεκόμενους, δηλώνουμε ότι συνεργαζόμαστε με τη δημοτική παράταξη «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» του Δήμου Καλλιθέας και με τους ενεργούς και ευαισθητοποιημένους πολίτες του Δήμου Μυγδονίας.    

          Ως αντιπολιτευτική δύναμη του Δήμου Ωραιοκάστρου, συνδέουμε την αναγνωρισμένη και αξιόπιστη πορεία μας στα αυτοδιοικητικά πράγματα της πόλης και της περιοχής, με το κύρος και την οκτάχρονη εμπειρία της Δημοτικής Αρχής του «καποδιστριακού» Δήμου Καλλιθέας.

          Ενώνουμε τη γνώση και την αποφασιστικότητά μας, για να γυρίσουμε σελίδα στον τόπο μας και καλούμε όλες τις δυνάμεις ανατροπής και δημιουργίας, να συσπειρωθούν μαζί μας. Με σχέδιο, διαφάνεια, ομαδικότητα και σεβασμό, προχωρούμε για το νέο Δήμο – Πρότυπο που οραματιζόμαστε, το νέο Δήμο Ωραιοκάστρου.

          Οι επικεφαλής των συνδυασμών Ανέστης Πολυχρονίδης και Δημήτρης Σαραμάντος θα υπογράψουν σύμφωνο Συνεργασίας, που θα προβλέπει πλήρη αποδοχή του επικαιροποιημένου Αναπτυξιακού Σχεδίου (Master plan) «Ωραιόκαστρο 2020» της παράταξής μας, καθώς και τη συνδιαμόρφωση του συνολικού προγράμματος για το νέο διευρυμένο Δήμο, που προκύπτει από τη συνένωση Ωραιοκάστρου – Μυγδονίας – Καλλιθέας.   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.