Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2010

Χαραβόπουλος Χρήστος:Οχι στο "μάντρωμα" των πολιτών στο Κονταξοπούλειο.Νομίζω πως έστω και τώρα μπορούμε να ορίσουμε τα γυμνάσια και τα δημοτικά και οι πολίτες να ψηφίσουν στις ενορίες τους όπως είθισται

Αποτελεί ύβρη και ντροπή για την Δημοκρατία και τις Δημοκρατικές διαδικασίες η επιλογή του Κονταξοπούλειου για την διεξαγωγή των επικείμενων Δημοτικών εκλογών στο Ωραιόκαστρο.

        
          Για άλλη μια φορά θα παρουσιασθεί το φαινόμενο των 50-60 υποψηφίων να ορμάνε στους κατακαημένους ψηφοφόρους να τους πιάσουνε το χέρι νομίζοντας που έτσι θα υφαρπάξουν την ψήφο τους.
          Για μένα προσωπικά το γεγονός αυτό αποτελεί άλλη μία όψη της κοροϊδίας των πολιτικών προς τους πολίτες όπως και τα έργα της τελευταίας στιγμής.  
          Κιε Δήμαρχε,δεν δέχομαι  την δικαιολογία ότι η επιλογή του Κονταξοπούλειου διευκολύνει δήθεν όλους τους εκλογείς αντίθετα νομίζω ότι πως τούτο το γεγονός δίνει την δυνατότητα στους πολιτικούς για μαζικό «στρίμωγμα» των εκλογέων και πίεση την τελευταία στιγμή προς άρδα σταυρών  ή ψήφων.
         Νομίζω πως έστω και τώρα μπορούμε να ορίσουμε τα γυμνάσια και τα δημοτικά και οι πολίτες να ψηφίσουν στις ενορίες τους όπως είθισται.Εξάλλου κιε Δήμαρχε έχω ακούσει πως και εσείς είχατε δηλώσει ότι η προηγούμενη φορά θα ήταν και η τελευταία που διεξήχθησαν οι εκλογές στο χώρο αυτό διότι τα όσα διαδραματίσθηκαν εκεί την ημέρα των εκλογών δεν μας τιμούν καθόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.