Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Μπάρμπας Γιώργος, Δ. Σ. Ωραιοκάστρου:Θέτω υποψηφιότητα με το συνδυασμό «Πολιτεία με Όραμα».Τόσο ο υπ. Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Γαβότσης Αστέριος όσο και ο επικεφαλής της παράταξης Δημήτρης Καρασαββίδης είναι πολιτικοί που μπορούν να διασφαλίσουν την ενότητα, την έντιμη και συνετή διαχείριση εξουσίας και τον καθαρό λόγο


Έπειτα από 4 χρόνια στη θέση του δημοτικού συμβούλου της μείζονος αντιπολίτευσης και ένα χρόνο ως μέλος της Δημαρχιακής Επιτροπής έχω μάθει να ξεχωρίζω τον πολιτικό που επιθυμεί να προσφέρει στον τόπο του από τον πολιτικό που είναι προσηλωμένος στην ικανοποίηση του προσωπικού του συμφέροντος και έχει εμμονή με την εξουσία.
Ωστόσο,η συνεχής ενασχόληση με τα κοινά του Ωραιοκάστρου μου έχει δώσει την δυνατότητα να διακρίνω ανθρώπους με όρεξη για δουλειά και ανιδιοτελή κίνητρα που τολμούν να συγκρουστούν με κατεστημένα συμφέροντα και αναχρονιστικές τακτικές.
 Η ομάδα ανθρώπων που αποτελεί το συνδυασμό «Πολιτεία με Όραμα» συμμερίζεται αυτό το κοινό βασικό χαρακτηριστικό και εμπνέεται από τους ανθρώπους που είναι πρωτοστάτες σε αυτό το νέο αυτοδιοικητικό εγχείρημα. Τόσο ο υπ. Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ. Γαβότσης Αστέριος όσο και ο επικεφαλής της παράταξης Δημήτρης Καρασαββίδης είναι πολιτικοί που μπορούν να διασφαλίσουν την ενότητα, την έντιμη και συνετή διαχείριση εξουσίας και τον καθαρό λόγο.
Εγώ ως άνθρωπος που εκτιμώ αυτά τα βασικά προσόντα , τα οποία στις μέρες μας έχουν εκλείψει, συστρατεύομαι και υπερασπίζομαι το όραμα μία Πολιτείας με στόχο την ισόρροπη ανάπτυξη προς όφελος και των τριών τόπων.
Θέτω υποψηφιότητα με το συνδυασμό «Πολιτεία με Όραμα».
Σας καλώ να μας ακολουθήσετε και εσείς σ’ αυτή την προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.