Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ωραιοκαστρο: Εναρξη σχολικής χρονιάς


Με την ευκαιρία της έναρξης του νέου διδακτικού έτους ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Νικόλαος Μπάτος εκφράζει τις από καρδιάς ευχές του προς όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για μια παραγωγική και δημιουργική χρονιά, γεμάτη επιτυχίες.
Συγχρόνως, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Οργανισμό Σχολικών Κτιρίων, ο οποίος, κατόπιν των πιεστικών διεκδικήσεων του Δήμου Ωραιοκάστρου, δεσμεύτηκε να καταβάλει τα ποσά που όφειλε η κεντρική εξουσία για την αποπληρωμή του έργου της κατασκευής έξι νέων αιθουσών στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Ωραιοκάστρου.
Το σχολείο, λοιπόν, από τη Δευτέρα κιόλας θα λειτουργήσει κανονικά, χωρίς κανένα πρόβλημα, καθώς και ο εργολάβος που ανέλαβε την κατασκευή του έργου δέχθηκε να το παραδώσει, παρ’ ότι ακόμη δεν του έχουν καταβληθεί τα αναλογούντα κονδύλια, ικανοποιώντας το σχετικό αίτημα που του υπεβλήθη από πλευράς Δήμου Ωραιοκάστρου.
«Εμείς στον Δήμο Ωραιοκάστρου επενδύουμε στην παιδεία και θέτουμε τα θέματα που αφορούν στον ευαίσθητο τομέα της σχολικής στέγης στην πρώτη γραμμή των προτεραιοτήτων μας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Νικόλαος Μπάτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.