Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ:Παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου, την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου στις 8.30 το πρωί απο Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων σχολείων Ωραιοκάστρου

Το ΔΣ της Ενωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Ωραιοκάστρου σε συνεργασία με τα ΔΣ των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Ωραιοκάστρου, του 2ου Δημοτικού Παλαιοκάστρου και του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου, ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στο Δημαρχείο Ωραιοκάστρου, την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου στις 8.30 το πρωί .

Διαμαρτυρόμαστε και ζητούμε από την Δημοτική Αρχή, τη Νομαρχία και το Υπουργείο Παιδείας την άμεση λύση στα προβλήματα των παραπάνω σχολείων, ώστε να λειτουργήσουν απρόσκοπτα την νέα σχολική χρονιά.

Συγκεκριμένα ζητάμε:

1)      την παράδοση των 6 νέων αιθουσών του 4ου Δημοτικού, ώστε να μην λειτουργήσουν για 5η συνεχή χρονιά αίθουσες στο υπόγειο και ισόγειο ενός κτιρίου που κατασκευάσθηκε πριν 78 χρόνια και έχει προβλήματα στατικότητας.
2)      Την ανεύρεση 2 αιθουσών για τα τμήματα της πρώτης τάξης που μένουν μετέωρα, ώστε να λειτουργήσει ομαλά το 2ο Δημοτικό Παλαιοκάστρου
3)      Την παράδοση των 6 νέων αιθουσών του 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου.

Για όλα αυτά τα προβλήματα η Δημοτική Αρχή και η Νομαρχία  είχαν ενημερωθεί έγκαιρα από τους Συλλόγους Γονέων  αλλά φθάσαμε μια εβδομάδα πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς και δεν έχει δοθεί καμία λύση.

Για το ΔΣ της Ενωσης

Ο Πρόεδρος
Γκαγκανάς Κώστας

Τηλ επικοινωνίας:
Γκαγκανάς Κώστας (πρόεδρος Ενωσης 6937571977)
Χατζηγεωργίου Γεώργιος (πρόεδρος συλλόγου 4ου δημ σχολείου Ωραιοκάστρου) 6977452975
Ζαφειροπούλου Φαίη ( μέλος συλλόγου 2ου  δημ σχολείου Παλαιοκάστρου) 6976888149
Πετρίδης Θανάσης (πρόεδρος συλλόγου 2ου ΓΕΛ Ωραιοκάστρου) 6983281892


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.