Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το ΔΣ του ανακοινώνει  ότι δόθηκε λύση στο πρόβλημα του σχολείου μας. Η λύση αυτή προχώρησε ύστερα από επιστολή του ΔΣ του συλλόγου προς το πολιτικό γραφείο της Υπουργού παιδείας, ζητώντας την παρέμβασή της.
Η ανταπόκριση ήταν άμεση και σε συνεργασία με τον Ο.Σ.Κ. (οργανισμό σχολικών κτιρίων) επήλθε συμφωνία με την κατασκευάστρια εταιρεία για την παράδοση του νέου κτιρίου.
Πραγματοποιήθηκαν όλες οι απαραίτητες ενέργειες και έλεγχοι από την πλευρά της κατασκευάστριας εταιρείας και έγινε το σαββατοκύριακο η μεταφορά θρανίων και λοιπού εκπαιδευτικού υλικού στο νέο κτίριο.
Το ΔΣ του συλλόγου σταθμίζοντας τα γεγονότα, όπως είχε αποφασισθεί στην έκτακτη γενική συνέλευση το απόγευμα της προηγούμενης Πέμπτης,  στην συγκέντρωση με τους γονείς το πρωί της Δευτέρας λίγο πριν το Αγιασμό θα προτείνει την συμμετοχή των παιδιών στον Αγιασμό.


Υ.Γ. Για την διαστρέβλωση της αλήθειας, όσον αφορά τον τρόπο επίλυσης του προβλήματος,  το ΔΣ σε νέα ανακοίνωσή του θα αναφερθεί αναλυτικά σε όλα όσα συνέβησαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.