Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Μεγάλη συναυλία του Ντέμη Ρούσσου στη Θεσσαλονίκη.

Γιορτάζοντας 40 χρόνια καριέρας, ο Ντέμης Ρούσσος, ένας ζωντανός θρύλος της μουσικής, ξεκίνησε μία παγκόσμια περιοδεία από την Αθήνα που έχει τίτλο Being Demis.
Η πρώτη μεγάλη συναυλία του στην Ελλάδα μετά από 37 χρόνια δόθηκε τον Ιούνιο στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών στο κατάμεστο θέατρο του Ηρωδείου. Κι επειδή πολλοί ήταν αυτοί που θα ήθελαν να δουν και ν’ ακούσουν ζωντανά το διάσημο τραγουδιστή, ο Ντέμης Ρούσσος θα δώσει στη χώρα μας μέσα στον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο άλλες τέσσερις συναυλίες εκτός Αθήνας, σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας: στο Δίον στον Όλυμπο στις 7 Αυγούστου, στη Θεσσαλονίκη στις 6 Σεπτεμβρίου, στην Πάτρα στις 7 Σεπτεμβρίου και αναμένεται ν’ ανακοινωθεί μία ακόμα.
Ο σπουδαίος, λοιπόν, και διεθνούς φήμης Έλληνας καλλιτέχνης, με μία προσωπική καριέρα που μετράει πωλήσεις μεγαλύτερες από 50.000.000 και πολυάριθμες επιτυχίες που σημάδεψαν τις δεκαετίες του '70 και του '80, βρίσκεται εδώ αυτούς τους μήνες, για να τιμήσει τη χώρα του και να στείλει ένα δυνατό αισιόδοξο μήνυμα σ’ όλο τον κόσμο.
Σε μια μοναδική συναυλία στην πόλη της Θεσσαλονίκης θα παρουσιάσει τα τραγούδια από το σύνολο της καριέρας του αλλά και από το ολοκαίνουριο άλμπουμ του. Θα κάνει μια χορταστική αναδρομή στο πλούσιο μουσικό του ρεπερτόριο τόσο από την προσωπική του δισκογραφία όσο και από τη συμμετοχή του στους «Aphrodite’s Child». Ανάμεσα στα τραγούδια που θ’ ακούσουμε είναι και τα ανεπανάληπτα: “Rainand Tears”, Goodbye my love, goodbye”, Forever and ever” και πάρα πολλά ακόμα.


Πηγή: http://www.agelioforos.gr/default.asp?pid=7&ct=7&artid=53857

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.