Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Ωραιόκαστρο: Μονοδρόμηση επί της οδού «Παύλου Μελά» και "Υψηλάντη"

Σύμφωνα με το άρθρο  79 α 4 του Ν. 3463/06  και με βάση την με αριθμ. 214 /2010 εισηγητική προς το δημοτικό συμβούλιο απόφαση της Δημαρχιακής Επιτροπής για την τροποποίηση των παρακάτω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, το Δημοτικό Συμβούλιο με Αρ. απόφασης 215  /  2010 αποφασίζει:
1.  Μονοδρόμηση επί της οδού «Παύλου Μελά», από την πάροδο Ηρώων στη συμβολή Μακεδονομάχων με κατεύθυνση προς Ηρώων που προκύπτει από την εφαρμογή κυκλοφοριακής μελέτης η οποία εγκρίθηκε με την υπ' αριθ. 402/2010 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου .
2. Μονοδρόμηση επί  της οδού  «Υψηλάντη», από Μ. Αλεξάνδρου έως Κομνηνών με κατεύθυνση προς Κομνηνών . Η έξοδος θα γίνεται από Αργυρουπόλεως προς Ιπποκράτους που προκύπτει από την εφαρμογή κυκλοφοριακής μελέτης η οποία εγκρίθηκε με την υπ' αριθ. 402/2010 Απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.