Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Το ΠΑΣΟΚ ακόμα αφουγκράζεται τη Θεσσαλονίκη

Επαφές με τους υποψήφιους δημάρχους και τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ είχε χθες ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Σ.Ξυνίδης.

Πληροφορίες αναφέρουν οτι το ΠΑΣΟΚ προσανατολίζεται σε μη κομματική υποψηφιότητα για το δήμο Θεσσαλονίκης αλλά υπάρχει  δυστοκία, αφενός λόγω των χρονοβόρων διαδικασιών που ακολουθούνται, αφετέρου γιατί το ίδιο το ΠΑΣΟΚ καθυστερεί ...κυνηγώντας την σκιά του.


"Υπάρχει έλλειψη πολιτικού προσωπικού" υπογραμμίζουν τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ.

"Το ΠΑΣΟΚ, εξηγούν,αν ήθελε να στηρίξει την Χ.Αράπογλου θα έπρεπε να το έχει κάνει εδώ και πολλούς μήνες.Τώρα πια είναι πολύ αργά για μια τέτοια επιλογή. Δεν μπορεί όμως να επιλέξει και πρόσωπο από την κεντρική πολιτική σκηνή γιατί ξέρει οτι θα το πρόσωπο αυτό θα χρεωθεί όλη τη δυσφορία για την κυβενρητική πολιτική" .

Ο κ.Ξυνίδης συναντήθηκε με τους υποψήφιους δημάρχους Τ.Τζήκα, Μ.Μπαρμπουνάκη, Παπαγεωργίου. Τον Γ.Μπουτάρη δεν  τον έχει συναντήσει ακόμα.Ομως ο επικεφαλής της Πρωτοβουλίας έχει συνατηθεί με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θ.Πάγκαλο.

Επίσης συναντήθηκε με υποψήφιους από τον Εύοσμο.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οριστικοποιήθηκε πως το χρίσμα στην Καλαμαριά θα πάρει ο νυν δήμαρχος Θ. Μπακογλίδης και στον Εύοσμο ο υποψήφιος Λ. Καφαρίδης.
Σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες που έχουν οριστικοποιηθεί, όπως της Βούλας Τεκτονίδου στον δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, της Χριστίνας Αλίρη στον δήμο Ωραιοκάστρου και του Δημήτρη Ράβναλη στον δήμο ΛαγκαδάΣτο επίκεντρο  των συναντήσεων του κ. Ξυνίδη στη Θεσσαλονίκη βρέθηκαν και οι δήμοι – αγκάθια Συκεών – Νεάπολης,.Συναντήθηκε με τους δυο υποψήφιους Σ.Δανιηλίδη και Ν.Λαδόπουλο οι οποίοι έχουν κόντρα.
Αγκάθι και ο νέος δήμος Παύλου Μελά , όπου θέλουν υποψηφιότητα οι  δήμαρχοι Πολίχνης Κώστας Θεοδωρίδης και Σταυρούπολης Σάββας Σερασίδης και ο πρώην δήμαρχος Σταυρούπολης Διαμαντής Παπαδόπουλος.

Ο κ.Ξυνίδης συναντήθηκε με το διαπαραταξιακό.

Σύμφωνα με κομματικά στελέχη τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και ζήτησαν από τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ , το κόμμα να ξεκαθαρίσει τις θέσεις οτυ και τις επιλογές το αργότεορ μέχρι τις 20 Αυγούστου.  

Πηγή: Ράδιο Θεσσαλονίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.