Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Ειρήνη Κέπετζη:Μπράβο και συγχαρητήρια αξίζουν στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δρυμού

Μπράβο !
Μια μοναδική βραδιά έζησαν όσοι παρακολούθησαν τη συναυλία των Θάνου Μικρούτσικου, Θηβαίου, Κούτρα στο υπέροχο θερινό θέατρο «Τσούκες» στο Δρυμό.
Η εξαιρετική ορχήστρα που συνόδευσε τους καλλιτέχνες ,η μοναδική παρουσία του Θάνου Μικρούτσικου και οι θαυμάσιες ενορχηστρώσεις των τραγουδιών του σε ποίηση Νίκου Καββαδία έμπλεξαν αρμονικά με τα ερωτικά τραγούδια του Θηβαίου και την αισθαντική φωνή του αναγεννημένου Γιάννη Κούτρα και χάρισαν μιαν αξέχαστη εμπειρία στους θεατές που αποθέωσαν τους καλλιτέχνες.
Μπράβο και συγχαρητήρια αξίζουν στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δρυμού που έδωσαν την ευκαιρία στους κατοίκους της περιοχής να ζήσουν μια μαγική βραδιά. Μπορεί το φεγγάρι του Αυγούστου να μην ήταν ολόγιομο αλλά συντρόφεψε υπέροχα την εκδήλωση. Και σε άλλα με επιτυχία !
Ειρήνη Κέπετζη
Δημοτική Σύμβουλος
Δήμου Ωραιοκάστρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.