Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Παναγιώτης Κοτίδης:Οφείλω στον εαυτό μου και στους συντοπίτες μου τη συνεργασία με έναν έντιμο και ειλικρινή πολιτικό που πιστεύω ακράδαντα ότι αφουγκράζεται τις ανάγκες όλων μας

O Παναγιώτης Κοτίδης γεννήθηκε το 1976 . Είναι γέννημα – θρέμμα του Ωραιοκάστρου – όπως συνηθίζουμε να λέμε- γεγονός που δίνει ακόμη μεγαλύτερη σημασία στην βούλησή του να ενασχοληθεί από νωρίς με τα κοινά του τόπου του.
Τον Οκτώβριο του 2006 εξελέγη δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη «Νέα Πορεία» του Δημήτρη Καρασαββίδη.
Επαγγελματικά δραστηριοποιείται με επιχειρήσεις εστίασης .
Κατά την τετραετία 2007-2010 διετέλεσε μέλος των Σχολικών επιτροπών του Α Γυμνασίου και του Α Δημοτικού Σχολείου Ωραιοκάστρου , μέλος της επιτροπής που έχει τη μέριμνα των παιδικών σταθμών και μέλος του Πολιτιστικού Οργανισμού Ωραιοκάστρου. Η κοινωνική του προσφορά ήταν έντονη από τα πιο νεαρά του χρόνια καθώς ήταν μέλος της Διοίκησης της ομάδας Κεραυνού Ωραιοκάστρου απ’ όπου είχε περάσει και ως αθλητής.
Το ζητούμενο και το κύριο κίνητρο του Παναγιώτη για να κατέλθει στις Δημοτικές εκλογές του 2006 ήταν η διάθεσή του να συμβάλει στην αναβάθμιση της ζωής των συμπολιτών του και να καταστήσει δυνατή η φωνή των νέων ανθρώπων μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.
Αναγνώρισε στο πρόσωπο του Δημήτρη Καρασαββίδη έναν αξιόπιστο συνεργάτη και εκτίμησε την έντιμη του στάση απέναντι σε λογικές που ταλάνιζαν και ταλανίζουν τους Ωραιοκαστρίτες εδώ και μία δεκαεξαετία. Επιθυμεί να ασχοληθεί με τους τομείς του αθλητισμού , της παιδείας και του πολιτισμού μιας και είναι θέματα που ακουμπάν περισσότερο από όλους τη νέα γενιά , στην οποία ο Παναγιώτης επιδεικνύει ιδιαίτερη ευαισθησία.
Ερωτηθείς για τους λόγους της απόφασής του να συμμετέχει πλέον στην παράταξη «Πολιτεία με Όραμα» του υπ. Δημάρχου Ωραιοκάστρου κ. Αστέριου Γαβότση , η απάντησή του ήταν αφοπλιστική :
« Οφείλω στον εαυτό μου και στους συντοπίτες μου τη συνεργασία με έναν έντιμο και ειλικρινή πολιτικό που πιστεύω ακράδαντα ότι αφουγκράζεται τις ανάγκες όλων μας αλλά και που μας αφήνει το περιθώριο να εκφραστούμε αλλά και να συμβάλλουμε ενεργά. Όπως και ο Δημήτρης ο Καρασαββίδης έτσι και ο κ. Γαβότσης εκτιμούν τον διάλογο και ξέρουν να ακούν αλλά και να μην «ευνουχίζουν» τους συνομιλητές τους. Πιστεύω στο όραμά του και θα βοηθήσω και εγώ να γίνει πράξη. Για το καλό όλων μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.