Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Γαβότσης Αστέριος:ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΗΜΟΤΩΝ ΛΗΤΗΣ

Απάντηση Δημάρχου Μυγδονίας κ. Γαβότση Αστέριου σε επιστολή με θέμα :

«Διαμαρτυρία κατοίκων της Λητής (συγκρότημα Παπά) για τη μη ασφαλτόστρωση δρόμου που οδηγεί στα σπίτια τους επειδή όπως λένε δεν είναι "ντόπιοι"»


Αξιότιμε κύριε Κελεσίδη
Αγαπητοί συνδημότες μου,


Διαβάζοντας το απόλυτα δίκαιο και εύλογο αίτημά σας για την ασφαλτόστρωση της οδού στην περιοχή του συγκροτήματος Παπά στη Λητή, δράττομαι της ευκαιρίας να σας ενημερώσω για τα εξής:

Το έργο της ασφαλτόστρωσης και επισκευής της εν λόγω οδού έχει ενταχθεί σ’ έναν ευρύτερο σχεδιασμό αποκατάστασης του οδικού δικτύου των δημοτικών μας διαμερισμάτων.
Η καθυστέρηση του έργου οφείλεται στην λογική αλληλουχία και χρονική προτεραιότητα κατασκευής της κύριας υποδομής του αποχετευτικού δικτύου και του βιολογικού καθαρισμού, που δε χρειάζεται να σας πω ότι αποτελεί έργο πνοής για όλους τους δημότες του Δ.Μυγδονίας- που βρίσκονται σε προνομιακή θέση έναντι άλλων όμορων δήμων που δεν έχουν καν ακόμη ψηλαφίσει το μείζον αυτό πρόβλημα δημόσιας υγείας.
Όπως είναι φυσικό καμία σώφρονα δημοτική αρχή δεν θα προχωρούσε σε «σκάψιμο» και «μπάλωμα» του οδικού δικτύου που θα αποτελούσε διπλή επιβάρυνση σε οικονομικό επίπεδο.
Μακριά από εμάς οι προχειρότητες και ο επιπόλαιος σχεδιασμός.
Μέλημά δικό μου και των συνεργατών μου είναι η διευκόλυνση της καθημερινότητας των κατοίκων του Δήμου μου και για αυτό δεν διστάζω να απαντήσω ευθαρσώς και τεκμηριωμένα σε εύλογα αιτήματα των δημοτών μου, τους οποίους σας βεβαιώ ότι δεν κατατάσσω σε πολίτες Α και Β κατηγορίας. Ούτε το πολιτικό μου ήθος ούτε η αυτοδιοικητική μου πορεία κατέδειξε ποτέ τέτοιου είδους συμπεριφορές . Τις απορρίπτω συλλήβδην και τις χαρίζω απλόχερα σε άλλους συναδέλφους , που τις υποστηρίζουν σθεναρά.
Εν τέλει ,θα χαρώ να μπορέσω να σας απαντήσω είτε προσωπικά είτε διαδικτυακά – αφού αυτό το μέσο προτιμάτε και επιλέξατε – σε οποιαδήποτε περαιτέρω δίκαιή σας διεκδίκηση.


Με εκτίμηση,


Αστέριος Γαβότσης
Δήμαρχος Μυγδονίας
Υπ.Δήμαρχος Ωραιοκάστρου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.