Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

ΜΥΓΔΟΝΙΑ: Ανοιχτός Διαγωνισμός για την κατασκευή αποχετευτικού δικτύου

"Κατασκευή εσωτερικών δικτύων αποχέτευσης, αντλιοστασίων και καταθλιπτικών αγωγών των οικισμών Λητής και Μελισσοχωρίου Δήμου Μυγδονίας"


 Η Αναπτυξιακή Νομού Θεσσαλονίκης Α.Ε. - Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρία Ο.Τ.Α., προκηρύσσει ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΝΤΛΙΟΣΤΑΣΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΩΝ ΑΓΩΓΩΝ  ΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΛΗΤΗΣ ΚΑΙ  ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ», με προϋπολογισμό 7.300.000,00 ΕΥΡΩ.
Αντικείμενο του έργου αποτελεί η αντιμετώπιση του προβλήματος αποχέτευσης των οικιακών λυμάτων των οικισμών Λητής και Μελισσοχωρίου. Ο οικισμός Μελισσοχωρίου περιλήφθηκε στους οικισμούς Γ' προτεραιότητας, έπειτα από έγγραφη απάντηση της Κεντρικής Υπηρεσίας Υδάτων του ΥΠΕΧΩΔΕ.
Το εξεταζόμενο πρόβλημα αφορά στην αποχέτευση των ακαθάρτων (χωριστικό) των οικισμών Λητής και Μελισσοχωρίου και τη μεταφορά τους για επεξεργασία στη νέα ΕΕΛ του Δήμου, της οποίας η κατασκευή έχει ολοκληρωθεί εντός του 2008. Θα πρέπει να τονιστεί ότι όσον αφορά τον οικισμό Λητής, το έργο αναφέρεται στην ολοκλήρωση του ήδη κατασκευασμένου δικτύου, το οποίο ανέρχεται στο 60 % περίπου του συνόλου.
Για περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.