Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΡΑΜΑΝΤΟΥ


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΤΟΥ  ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΡΑΜΑΝΤΟΥ
            Η Τοπική Αυτοδιοίκηση εισέρχεται στην εποχή του ''Καλλικράτη", μια εποχή εντελώς διαφορετική από  αυτήν που γνωρίζαμε, με νέες απαιτήσεις και προκλήσεις. Ο νέος Δήμος Ωραιοκάστρου, με τη συνένωση Μυγδονίας, Ωραιοκάστρου και Καλλιθέας, καλείται πλέον να εξυπηρετεί έναν πληθυσμό μεγαλύτερο  των πενήντα χιλιάδων κατοίκων,  παρέχοντας εξειδικευμένες και ποιοτικές υπηρεσίες και παράλληλα, να σχεδιάσει και να υλοποιήσει το αύριο της περιοχής με έμπνευση, τεχνοκρατική επάρκεια και σύγχρονη αντίληψη.
            Σ’ αυτό το κάλεσμα των καιρών, οφείλουμε να είμαστε παρόντες. Έχουμε  υποχρέωση να συνεισφέρουμε την εμπειρία, το όραμα και τη διεκδικητικότητα με τα οποία πορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια ως Δημοτική Αρχή Καλλιθέας, κατορθώνοντας να δώσουμε στην περιοχή μας μια άλλη εικόνα, αυτάρκη, σύγχρονη, δημιουργική. Στην προσπάθεια αυτή συσπειρώνονται δημιουργικές δυνάμεις από όλες τις περιοχές του νέου Δήμου. Αυτοδιοικητικά στελέχη, με προσφορά, έργο και αδιαμφισβήτητες ικανότητες.
            Η παράταξη μας, η «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», με την οκταετή εμπειρία της και τις φρέσκες αντιλήψεις, με επικεφαλής το Δημήτρη Σαραμάντο, προσέρχεται στη νέα πραγματικότητα με συγκροτημένες θέσεις και συγκεκριμένες προτάσεις για όλα τα ζητήματα που θα καθορίσουν το σήμερα και, κυρίως το αύριο στον καινούργιο μας Δήμο.

            Στόχος μας είναι ο νέος Δήμος Ωραιοκάστρου να αξιοποιεί το ανθρώπινο και επιστημονικό δυναμικό του,  να είναι υπόδειγμα λειτουργίας στις υπηρεσίες  καθαριότητας, να προωθεί την κοινωνική συνοχή, να σχεδιάζει και να υλοποιεί αστικές αναπλάσεις αλλά και έργα που θα αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής, να υιοθετήσει ένα ανοιχτό, δημοκρατικό, μοντέρνο μοντέλο διοίκησης,  να μεριμνά για τη βιώσιμη ανάπτυξη και την αντιμετώπιση των μεγάλων περιβαλλοντικών προβλημάτων, να συνδράμει στην  ασφάλεια των πολιτών, να επενδύει στη νέα γενιά καλύπτοντας τις ανάγκες της σε σχολική στέγη, επιμόρφωση και ψυχαγωγία, να απαντά με  πειστικότητα στη διαχείριση της κυκλοφορίας και της στάθμευσης των οχημάτων, να υποστηρίζει τον πολιτισμό και την αθλητική δραστηριότητα, να στηρίζει την οικογένεια ιδρύοντας νέους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς .
            Θα υπηρετήσουμε τους πολίτες του νέου Δήμου Ωραιοκάστρου, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μας.
            Για να γίνει ο νέος Δήμος Ωραιοκάστρου,  ένας Δήμος- πρότυπο.
                                 Για την «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ»
                                  Δημήτρης Σαραμάντος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.