Σάββατο 21 Αυγούστου 2010

Δηλώνει «παρών» ο Δημήτρης Σαραμάντος

Απο το site voria.gr

Δηλώνει «παρών» ο Δημήτρης Σαραμάντος

Ανακοίνωση του δημάρχου Καλλιθέας
«Παρών» στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου δηλώνει με ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Σαραμάντος, σε μια προσπάθειά του να διαψεύσει τη φημολογία που κάνει λόγο για αποχώρησή του από την κούρσα διεκδίκησης του δήμου.


Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση που έχει αποστείλει στα μέσα μαζικής ενημέρωσης της πόλης “ο νέος δήμος Ωραιοκάστρου, με τη συνένωση Μυγδονίας, Ωραιοκάστρου και Καλλιθέας, καλείται πλέον να εξυπηρετεί έναν πληθυσμό μεγαλύτερο των πενήντα χιλιάδων κατοίκων, παρέχοντας εξειδικευμένες και ποιοτικές υπηρεσίες και παράλληλα να σχεδιάσει και να υλοποιήσει το αύριο της περιοχής με έμπνευση, τεχνοκρατική επάρκεια και σύγχρονη αντίληψη. Σ’ αυτό το κάλεσμα των καιρών, οφείλουμε να είμαστε παρόντες. Έχουμε υποχρέωση να συνεισφέρουμε την εμπειρία, το όραμα και τη διεκδικητικότητα με τα οποία πορευτήκαμε όλα αυτά τα χρόνια ως Δημοτική Αρχή Καλλιθέας, κατορθώνοντας να δώσουμε στην περιοχή μας μια άλλη εικόνα, αυτάρκη, σύγχρονη, δημιουργική”.


“Η παράταξή μας, η «ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ», με την οκταετή εμπειρία της και τις φρέσκες αντιλήψεις, με επικεφαλής το Δημήτρη Σαραμάντο, προσέρχεται στη νέα πραγματικότητα με συγκροτημένες θέσεις και συγκεκριμένες προτάσεις για όλα τα ζητήματα που θα καθορίσουν το σήμερα και, κυρίως, το αύριο στον καινούργιο μας δήμο” και η ανακοίνωση καταλήγει: “θα υπηρετήσουμε τους πολίτες του νέου δήμου Ωραιοκάστρου, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μας”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.