Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Ωραιόκαστρο: 16ο Φεστιβάλ Πολιτισμού 2010, 20 Αυγούστου-12 Σεπτεμβρίου

 





Στα δεκαέξι χρόνια της επιτυχημένης πορείας του το Φεστιβάλ Πολιτισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου  έχει καθιερωθεί δίχως αμφιβολία  στη συνείδηση του κόσμου  ως μια μεγάλη γιορτή της  τέχνης και της καλλιτεχνικής δημιουργίας.
Και φέτος μένουμε σταθεροί στο ραντεβού με τον πολιτισμό και την ψυχαγωγία σε όλες τις μορφές και τις εκφάνσεις τους.... 
Το Φεστιβάλ του Δήμου Ωραιοκάστρου φιλοδοξεί να ικανοποιήσει όλες τις πολιτιστικές απαιτήσεις, αφού το πρόγραμμά του διανθίζεται με αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις, με συναυλίες καταξιωμένων καλλιτεχνών, με παραδοσιακές, αλλά και με εκδηλώσεις αφιερωμένες στη νεολαία.
Το Ωραιόκαστρο είναι μια πόλη προικισμένη με ένα τεράστιο πολιτισμικό φορτίο. Σας προσκαλούμε, λοιπόν, σε ένα γοητευτικό ταξίδι, για να μοιραστούμε μικροί και μεγάλοι τη μαγεία της τέχνης και του πολιτισμού.
Νικόλαος Μπάτος
Δήμαρχος Ωραιοκάστρου
Αντιπρόεδρος ΤΕΔΚ Ν. Θεσ/νίκης

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.