Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Παντελής Τσακίρης: Συνατήθηκε με την Αντινομάρχη Ανάπτυξης κα Ιωάννα Τζάκη για επίσημη ενημέρωση για το θέμα του Τιτάν



Στις 28/7/2010 ο Τσακίρης Παντελής συνατήθηκε με την Αντινομάρχη Ανάπτυξης κα Ιωάννα Τζάκη για επίσημη ενημέρωση για το θέμα του Τιτάν. Ύστερα απο την συνάντηση ο κ. Τσακίρης έκανε την εξής δήλωση:

" Η προτεραιότητα στα περιβαλλοντικά ζητήματα θα πρέπει να θεωρείτε δεδομένη από όλους. Η τελευταία απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου με την οποία ανακαλείται προηγούμενη απόφαση για άδεια καύσης αποβλήτων απο την εταιρία ΤΙΤΑΝ, με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Είναι γεγονός πάντως ότι η περιπλοκότητα του ζητήματος δεν θα πρέπει να αφήνει περιθώρια παρερμηνειών, γι' αυτό και οι αρμόδιοι επιστημονικοί φορείς θα πρέπει να μας ενημερώσουν επίσημα πόσο επιβλαβής για το περιβάλλον είναι η καύση τέτοιου είδους αποβλήτων. Προτείνω την σύγκλιση θεματικού δημοτικού συμβουλίου για το περιβάλλον με την συμμετοχή όλων των αρμοδίων φορέων καθώς και των δημοτικών αρχών των όμoρων δήμων."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.