Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Καλλιθέα: Εκθεσης φωτογραφίας

Εκθεσης φωτογραφίας

Ο δήμαρχος Δημήτρης Σαραμάντος  και το δημοτικό συμβούλιο σας προσκαλούν στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας  του δήμου του Detmold Γερμανίας που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 18 Ιουλίου και ωρα 20:30 στο πνευματικό κέντρο Νεοχωρούδας  την έκθεση θα τιμήσει με την παρουσία του και ο Δήμαρχος του Detmold. Κος Rainer Heller . Η έκθεση θα περιοδεύσει σε όλα τα Διαμερίσματα του δήμου Καλλιθέας με το εξής πρόγραμμα :


19 και 20 /7 Πετρωτό


21-25 Νεοχωρούδα

26-29 Νεα φιλαδέλφεια

31/7- 6/8 Μεσαίο

13-16/8 Πεντάλοφος

20-25 /8 Μονόλοφος

* Παράλληλα με την έκθεση φωτογραφίας θα λειτουργήσει και έκθεση κηροπλαστικής των δημιουργιών του εργαστηρίου που λειτούργησε  στο δήμο μας κατά το διάστημα  Οκτώβριος 2009 Μάρτιος 2010 .


Η έκθεση θα παρουσιασθεί στα Διαμερίσματα της  Νεοχωρούδας και Νέας Φιλαδέλφειας ekthesi zwgrafikis 1.jpgekthesi zwgrafikis 2.jpgekthesi zwgrafikis 3.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.