Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Κάνει πίσω ο Ψωμιάδης στην απόφαση για την καύση στο ΤΙΤΑΝ.

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ανακοίνωσε την απόφαση για προσωρινή ανάκληση, όπως διευκρίνισε, της άδειας καύσης των σκουπιδιών στο ΤΙΤΑΝ.Σημείωσε επίσης ότι θα δοθεί ο χρόνος να ενημερωθούν όλοι οι φορείς οι οποίοι αντιδρούν και ότι σε περίπτωση, που οι αντιρρήσεις συνεχιστούν τότε η νομαρχία θα προχωρήσει σε ακύρωση της απόφασης χορήγησης της άδειας .

Σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου , στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου, ο νομάρχης Θεσσαλονίκης ζήτησε να ανακληθεί η απόφαση μέχρι να συσταθεί γνωμοδοτική επιτροπή που θα μελετήσει όλες τις παραμέτρους του θέματος.
«Στο προηγούμενο Νομαρχιακό Συμβούλιο λάβαμε μια απόφαση και εγκρίναμε την πρόταση της βιομηχανίας ΤΙΤΑΝ για τη χρήση εναλλακτικών καυσίμων, γνωρίζοντας ότι δεν υπήρχε αντίδραση από την τοπική κοινωνία. Προφανώς οι δήμαρχοι της περιοχής, ενώ είχαν γνώση του θέματος από το Μάρτιο, δεν αξιολόγησαν σωστά τη δημοσιοποίηση της σχετικής μελέτης. Εμείς παραμένουμε συνεπείς στη θέση ότι αφουγκραζόμαστε την τοπική κοινωνία και είμαστε διατεθειμένοι να ξανασυζητήσουμε το θέμα και από την εξέλιξη της συζήτησης θα εξαρτηθεί η νέα απόφαση» δήλωσε ο Π. Ψωμιάδης.

Το ΠΑΣΟΚ Θεσσαλονίκης διοργανώνει ημερίδα για αύριο, στο Δημοτικό Θέατρο Σταυρούπολης, με θέμα: «Η απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου για την καύση αποβλήτων στο εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ και οι επιπτώσεις της».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.