Τετάρτη 21 Ιουλίου 2010

Υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης ο Στ. Παπαθεμελής

Την υποψηφιότητά του για το Δήμο Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ο Στέλιος Παπαθεμελής, ο οποίος, όπως γνωστοποίησε, θα τεθεί επικεφαλής ενός «δημοκρατικού κινήματος».
Όπως εξήγησε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για την παρουσίαση της υποψηφιότητάς του, σημαντικοί άνθρωποι της Θεσσαλονίκης του ζήτησαν να ηγηθεί στο δημοκρατικό αυτό κίνημα και να συγκροτήσουν μαζί ένα ψηφοδέλτιο πλαισιωμένο από τίμιους και προκομμένους συμπολίτες χωρίς κομματικές εξαρτήσεις, αποφασισμένους να δουλέψουν ανιδιοτελώς για το κοινό καλό. «Αποδέχομαι την πρόσκλησή τους. Και απευθύνω προσκλητήριο συστράτευσης σε όλους τους Θεσσαλονικείς», δήλωσε.
Μεταξύ άλλων, ο κ. Παπαθεμελής υποστήριξε πως οι δυνάμεις της αδράνειας καταδίκασαν σε στασιμότητα και μαρασμό τη Θεσσαλονίκη και τόνισε ότι η τοπική αυτοδιοίκηση, για να αποκτήσει την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητά της, οφείλει πρώτιστα να απεξαρτηθεί από το φαύλο κομματικό σύστημα, ενώ απαρίθμησε σειρά πρωτοβουλιών και δραστηριοτήτων για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.