Πέμπτη 22 Ιουλίου 2010

Είναι η σωστή κίνηση η καύση λυματολάσπης και υπολειμμάτων; Στην εκμπομπή του Στέφανου Διαμαντόπουλου

 
 
Ο πρύτανης του ΑΠΘ, Γιάννης Μυλόπουλος, ο Δημήτρης Ιμπραήμ της Greenpeace εξέφρασαν σοβαρές ενστάσεις ως επιστημονική άποψη για το ζήτημα της καύσης σκουπιδιών και λυματολάσπης στο ΤΙΤΑΝ.
Ως αποσπασματική κίνηση που κανονικά θα πρέπει να εντάσσεται σε ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης αποριμμάτων αντιμετώπισε το ζήτημα που προέκυψε με την απόφαση του νομαρχιακού συμβουλίου για καύση αποριμμάτων και υπολειμάτων.

Ο σύμβουλος της Greenpeace για θέματα ενέργειας, κος Δημήτης Ιμπραήμ είπε πως τα βασικά προβλήματα που προκύπτουν είναι η επίδραση της καύσης στην κλιματική αλλαγή λόγω της έκλυσης Co2, η διαχείριση της τέφρας, τα μικροσωματίδια και το ό,τι δεν λύνεται το βασικό πρόβλημα που είναι η ανάγκη να μειώσουμε την δημιουργία σκουπιδιών...
 
 
 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.