Παρασκευή 16 Ιουλίου 2010

Σύσκεψη δημάρχων Θεσσαλονίκης για την καύση αποβλήτων από το ΤΙΤΑΝ




Την άμεση ανάκληση της απόφασης του νομαρχιακού συμβουλίου που επιτρέπει στο εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ να χρησιμοποιεί ως καύσιμη ύλη αστικά και βιομηχανικά απόβλητα ζητούν οι δήμαρχοι της δυτικής Θεσσαλονίκης, οι οποίοι είχαν σύσκεψη για το θέμα στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Ευκαρπίας.
Ο δήμαρχος Ευκαρπίας, Χαράλαμπος Πανταζόγλου, δήλωσε ότι ομόφωνη απόφαση των δημάρχων είναι να ανακληθεί η απόφαση σε επόμενη συνεδρίαση του νομαρχιακού συμβουλίου που θα γίνει «το πολύ σε δέκα ημέρες», σε διαφορετική περίπτωση θα προχωρήσουν στον αποκλεισμό της εισόδου του εργοστασίου.
Στη σύσκεψη συμμετείχαν οι δήμαρχοι Συκεών, Πολίχνης, Σταυρούπολης, Ωραιοκάστρου, Αμπελοκήπων, εκπρόσωπος του δήμου Ευόσμου, αλλά και αρκετοί πολίτες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.