Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Παντελής Τσακίρης:Δήλωση ανεξαρτητοποίησής του

Δήλωση ανεξαρτητοποίησης του Παντελή Τσακίρη


Ωραιόκαστρο, 13 Ιουλίου 2010


Κυρία Πρόεδρε,

              την στιγμή που ο τόπος μας βρίσκεται ίσως στην δυσκολότερη κατάσταση που βρέθηκε ποτέ στην μεταπολιτευτική του ιστορία και οι πολίτες δοκιμάζονται αναζητώντας ελπίδα και προοπτική , οι εξελίξεις στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης με δεδομένη πλέον την διοικητική μεταρρύθμιση είναι ραγδαίες.
Το υπάρχον πολιτικό σύστημα αποσυντίθεται. Ζούμε πλέον έντονα το ατομισμό της μάζας.
Η παράταξη που στήριξα με όλη μου την ψυχή όλα αυτά τα χρόνια δυστυχώς δεν έχει  πλέον ρόλο ύπαρξης και δεν μπορεί να παίξει τον αναγεννητικό ρόλο κάθε αντιπολιτεύσεως.
Στις δημοτικές εκλογές του 2006 με επιμονή μου ζητήθηκε να συστρατευτώ σε μια μεγάλη προσπάθεια. Στις βουλευτικές εκλογές του 2009 με χαρά αποδέχθηκα την πρόταση και πολιτεύτηκα στην Β’ Θεσσαλονίκης. Και τις δυο φορές οι συμπολίτες μου στο Ωραιόκαστρο μου έκαναν την τιμή και με είχαν πρώτο στις προτιμήσεις τους.
Τα δεδομένα όμως σήμερα έχουν αλλάξει. Η πόλη μας, διοικητικά δεν θα είναι ξανά η ίδια. Η Καλλιθέα και η Μυγδονία έρχονται κοντά μας. Η ανάπτυξη δεν μπορεί να περιμένει. Η ελπίδα του λαού δεν μπορεί να διαψευστεί ξανά. Σ’ αυτήν την νέα κατάσταση που διαμορφώνεται, όλοι οφείλουμε με την στάση μας να είμαστε υπεύθυνοι και σε κάθε περίπτωση να λογοδοτούμε στους πολίτες αυτού του υπέροχου τόπου.
Έφτασε νομίζω η ώρα να ψάξουμε όλοι να βρούμε αυτά που μας ενώνουν, αφήνοντας πίσω την ιδιοτέλεια.
Οι καιροί άλλαξαν, η κοινωνία προχώρησε. Οι εξελίξεις ας μην μας προσπεράσουν για ακόμα μια φορά.
Ύστερα από τις παραπάνω σκέψεις σας δηλώνω ότι επιθυμώ την ανεξαρτητοποίησή μου από την δημοτική παράταξη ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ.


                                                                                          Με τιμή

                                                                                                Τσακίρης Παντελεήμων    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.