Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Ωραιόκαστρο:Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της ιδρυτικής διακήρυξης του συνδυασμού «Πολιτεία με Όραμα» του υποψηφίου Δημάρχου Ωραιοκάστρου κ. Γαβότση Αστέριου.

Ωραιόκαστρο 12/7/2010
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ωραιόκαστρο η εκδήλωση της ιδρυτικής διακήρυξης του συνδυασμού «Πολιτεία με Όραμα» του υποψηφίου Δημάρχου Ωραιοκάστρου κ. Γαβότση Αστέριου.
Πλήθος επισήμων από όλες τις πολιτικές παρατάξεις αλλά και πολίτες των τριών δήμων Ωραιοκάστρου, Καλλιθέας και Μυγδονίας τίμησαν με την παρουσία τους τους οικοδεσπότες κ..κ Γαβότση και Καρασαββίδη –επικεφαλής της παράταξης- εν μέσω θέρους , αψηφώντας τις υψηλές θερμοκρασίες.
Μετά τις ομιλίες , τις οποίες εκφώνησαν και εκπρόσωποι της νεολαίας από τις τρεις περιοχές ο υποψήφιος δήμαρχος δεξιώθηκε τους παρευρισκόμενους . Τα πολιτικά πηγαδάκια κράτησαν έως τις πρώτες πρωϊνές ώρες.

Η Διακήρυξη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.