Δευτέρα 19 Ιουλίου 2010

Παντελής Τσακίρης :Προτείνει την άμεση σύγκλιση του Δ.Σ Ωραιοκάστρου για το θέμα του ΤΙΤΑΝ

Καύση σκουπιδιών στο ΤΙΤΑΝ: Οφείλουμε να δράσουμε άμεσα. Προτείνω την άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου για περαιτέρω ενημέρωση επί του θέματος


Η επιστολή

Ωραιόκαστρο, 19 Ιουλίου 2010


Προς την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ωραιοκάστρου



Κυρία Πρόεδρε,
                       
             η πρόσφατη απόφαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου η οποία επιτρέπει την χρήση βιομηχανικών και αστικών αποβλήτων ως καύσιμη ύλη από την τσιμεντοβιομηχανία «ΤΙΤΑΝ» μας κλόνισε όλους. Η εγγύτητα του εργοστασίου καύσης με την περιοχή μας, είναι βέβαιο ότι θα έχει τρομακτικές επιπτώσεις στο περιβάλλον του τόπου μας. Σε μια εποχή κατά την οποία θα έπρεπε η οικολογική ευαισθησία να είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένη σε όλους μας, τέτοιες ενέργειες δυστυχώς στέλνουν το μήνυμα ότι δεν έχουμε διδαχθεί από τα λάθη μας.
Οφείλουμε να δράσουμε άμεσα. Προτείνω την άμεση σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου για περαιτέρω ενημέρωση επί του θέματος.
Επίσης σε εύθετο χρόνο προτείνω την δημιουργία θεματικού δημοτικού συμβουλίου για το Περιβάλλον με την συμμετοχή και των δημοτικών αρχών των όμορων δήμων.
Οφείλουμε σ’ αυτήν την φάση να δράσουμε άμεσα, συντονισμένα και οργανωμένα. 


Ο Δημοτικός Σύμβουλος Ωραιοκάστρου
 Τσακίρης Παντελεήμων     

                                                                                      

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.