Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ: Απολογισμός της Δημοτικής Αρχής




Νίκος Μπάτος:Ο Καλλικράτης όχι μόνον άργησε πολύ να έρθει, αλλά ήρθε σε μια δυσοίωνη περίοδο υποχώρησης οραμάτων και ιδεών, εν μέσω μάλιστα μιας σοβαρότατης οικονομικής κρίσης, με ότι δυσμενές αυτή επιφέρει.


Απολογισμός της Δημοτικής αρχής του Δήμου Ωραιοκάστρου

Η Λογοδοσία του Δημάρχου Ωραιοκάστρου

Με ιδιαίτερη χαρά, βρίσκομαι σήμερα μπροστά σας για να απολογηθώ ενώπιων σας για άλλη μια φορά, για τα πεπραγμένα της Διοίκησής μας.

Το 2009 ήταν χρόνος δημιουργικός και παραγωγικός γιατί κάναμε σχεδόν όλα όσα είχαμε προγραμματίσει.

Βέβαια οι ανάγκες πάντα είναι περισσότερες και οι απαιτήσεις των πολιτών αυξημένες και ιδιαίτερα στην κοινωνία του Δήμου μας.

Όμως εμείς γνωρίζοντας τον αυξημένο δείκτη των απαιτήσεων των συμπολιτών μας βάλαμε εξ ίσου ψηλά τον δείκτη των στόχων μας.

Ο πολίτης του Δήμου μας βλέπει με ικανοποίηση να εκτελούνται έργα υποδομής ύψιστης σημασίας για όλους και ιδιαίτερα για τους νέους,

Βλέπει όμως και θλίβετε γιατί έργα, μεγάλα έργα  σταματούν, από ενέργειες ιδιοτέλειας, προσωπικού συμφέροντος και μικροπολιτικής σκοπιμότητας.

Οι συμπολίτες μας όμως, μας εμπιστεύονται γιατί διεπίστωσαν όλα αυτά τα χρόνια, όσο δύσκολος και ανηφορικός και εάν είναι ο δρόμος της δημιουργίας και της αποτελεσματικότητας, εμάς δεν μας πτοεί.

Απεναντίας μας ενδυναμώνει και μας ενθαρρύνει και συνεχίζουμε.

Απλά γνωρίζουν ότι όλα όσα εμπόδια προβάλουν κάποιοι, καθυστερούν την ολοκλήρωσή τους.
Δυστυχώς όμως αυτή η καθυστέρηση είναι σε βάρος της Κοινωνίας μας και των συμπολιτών μας.

Περισσότερα...http://www.kallithiotis.gr/extra.files/logodosiampatou.doc

1 σχόλιο:

  1. Κανένα σχόλιο !!!
    Άρα καλά πάμε !Και σε άλλα με υγεία !
    Ωραιοκαστρινός μπαιλτισμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.