Παρασκευή 2 Ιουλίου 2010

Ο Καλλικράτης ήρθε.Ο Νέος Δήμος ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ είναι γεγονός! Οι Κοινωνίες των πρώην Δήμων Καλλιθέας και Μυγδονίας πρέπει να ανησυχούν ή όχι?

Ο «Καλλικράτης» ήρθε και συνένωσε το Ωραιόκαστρο με την Καλλιθέα και την Μυγδονία

Γράφει ο Χρήστος Αλ.Κουκουρούζης

Ο Πολίτης του Ωραιοκάστρου ήθελε την συνένωση με την Καλλιθέα και την Μυγδονία? Οι Πολίτες των άλλων Δήμων ήθελαν την συνένωση τους με το Ωραιόκαστρο? ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΤΕ! Γιατί απλά δεν ρωτήθηκαν!


Εκείνο που έχει σημασία είναι το γεγονός,ότι δηλαδή ο «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» αν και δεν ρωτήθηκαν οι τοπικές Κοινωνίες για το ποια ήταν η επιθυμία τους εν τούτοις τους συνένωσε. Τώρα ευχόμαστε και ελπίζουμε οι νέοι Δημοτικοί Άρχοντες που θα εκλεγούν τον ερχόμενο Νοέμβρη να είναι πράγματι κοντά σε ΟΛΗ την ΚΟΙΝΩΝΙΑ του Νέου Δήμου Ωραιοκάστρου και να διαψεύσουν τις όποιες ανησυχίες και επιφυλάξεις διατηρούν ακόμη οι πολίτες των πρώην πια Δήμων Καλλιθέας και Μυγδονίας για ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ της ΠΟΛΥΠΛΗΘΕΣΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ του ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ σε βάρος τους, αλλά αντιθέτως να μπορέσουν και βεβαίως να έχουν την ΒΟΥΛΗΣΗ να σταθούν δίπλα στις ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ των Δήμων αυτών και να αποτρέψουν τον όποιο κίνδυνο ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.