Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

ΠΑΟΚ - Στην Ιταλία ο Βρύζας

 Το «ΠΑΟΚ magazine» προανήγγειλε «Σάλπι»



      Στην τελική ευθεία μπαίνει το θέμα του προπονητή στον ΠΑΟΚ, με τους ιθύνοντες της ομάδας να θέλουν να το κλείσουν όσο πιο σύντομα γίνεται. Γι’ αυτό και ο Ζήσης Βρύζας βρίσκεται ήδη στην Ιταλία, όπου και έχει ξεκινήσει άμεσα τις επαφές με υποψήφιους προπονητές για τον «Δικέφαλο» του βορρά.
     Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει προσεγγίσει ήδη τον Μάριο Μπερέτα ενώ δεν αποκλείεται στην διάρκεια της ημέρας να συναντηθεί και με τον Βάλτερ Νοβελίνο. Στόχος είναι να υπάρξει συμφωνία μέσα στο Σαββατοκύριακο, έτσι ώστε να «τρέξουν» και τα υπόλοιπα θέματα.
     Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ούτε επιβεβαίωνονταν, ούτε διαψεύδονταν αυτές οι πληροφορίες και το μόνο που λεγόταν ήταν πως "εμείς κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να κλείσει γρήγορα προπονητή η ομάδα".
      Στα μεταγραφικά, θέμα χρόνου είναι να ανακοινωθεί η απόκτηση του Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης βρίσκεται καθημερινά σε επαφή με τον «Σάλπι», ο οποίος επέστρεψε χθες από την Ελβετία, όπου βρέθηκε για την προετοιμασία της εθνικής ομάδας και σήμερα αναχωρεί για τη Νότια Αφρική και το Μουντιάλ.
     Από τη στιγμή που ολοκληρωθεί το θέμα του προπονητή θα υπάρχει και η ανακοίνωση της επιστροφής του Σαλπιγγίδη στον ΠΑΟΚ. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως στο επίσημο περιοδικό της ΠΑΕ, το «ΠΑΟΚ magazine», στο νέο τεύχος του, που θα κυκλοφορήσει την επόμενη Τρίτη, υπάρχει στην πρώτη σελίδα φωτογραφία του Δημήτρη Σαλπιγγίδη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και τον τίτλο «Σάλπι, η επιστροφή».

«Σφιχτή» οικονομική πολιτική

     Κατά τη διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Ηλίας Βιολίδης συναντήθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ, προκειμένου να θέσουν επί τάπητος τα οικονομικά ζητήματα που απασχολούν τον σύλλογο.
     Ο πρόεδρος της ΠΑΕ συζήτησε αρκετή ώρα με τον διευθύνοντα σύμβουλο για όλα τα οικονομικής φύσεως θέματα, το οποία τίθενται σε νέα βάση από τη στιγμή που ο ΟΠΑΠ ανακάλεσε την απόφασή του να επιχορηγήσει τα έργα στις θύρες 7 και 8 του γηπέδου της Τούμπας, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να πρέπει πλέον να τα χρηματοδοτήσει από δικούς του πόρους.
     Αυτό στο οποίο κατέληξαν και οι δύο πλευρές είναι να ακολουθήσουν από εδώ και στο εξής μια πιο σφικτή οικονομική πολιτική. Το υπαλληλικό προσωπικό είναι αυτό που θα επηρεαστεί αρχικά, καθώς αποφασίστηκε μείωση του μισθού του κατά 10%.

ΠΗΓΗ: http://www.sportnet.gr/report.php?id=226085

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.