Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ: Αγώνες δεξιοτεχνίας με ποδήλατο



ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ




Ο Δήμος Ωραιοκάστρου – Πολιτιστικός Οργανισμός σε συνεργασία με την εταιρεία Cyclist – Center διοργανώνει αγώνες δεξιοτεχνίας με ποδήλατο για μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Ωραιοκάστρου.
Οι αγώνες διοργανώνονται το Σάββατο 12 Ιουνίου 2010 και ώρα 18:30μ.μ. στον αύλειο χώρο του Κονταξοπούλειου Γυμναστηρίου. Ο κάθε μαθητής θα πρέπει να προσέρχεται με το δικό του ποδήλατο στους αγώνες, όπου θα παίρνει μέρος και θα βαθμολογείται ανάλογα. Στους τρεις πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας θα δοθούν αναμνηστικά μετάλλια, διπλώματα και διάφορα δώρα.
Σκοπός της εκδήλωσης είναι η γνωριμία και η επαφή με το άθλημα της ποδηλασίας, όπως και ο τρόπος μετακίνησης με ποδήλατο στην πόλη μας.
Δηλώσεις συμμετοχής στα Δημοτικά Σχολεία Ωραιοκάστρου και στο κατάστημα ποδηλάτων Cyclist – Center (τηλ.:2310 – 020862).

Με εκτίμηση
           Ο Πρόεδρος                                                                                     Ο Δήμαρχος
του Πολιτιστικού Οργανισμού
Φώτης Παρπόρης                                                                                      Νικόλαος Μπάτος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.