Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

ΠΑΟΚ: Ανακοινώνει προπονητή και Σαλπιγγίδη


Ανακοινώσεις από τον ΠΑΟΚ


Ανακοινώνει προπονητή και Σαλπιγγίδη ο ΠΑΟΚ, μετά τις διαβουλεύσεις του Σαββατοκύριακου, όταν:


- Ο Βρύζας πήγε στην Ιταλία και μίλησε με τον Μάριο Μπερέτα, πρώην προπονητή της Τορίνο, για το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του «δικεφάλου». Το κλίμα ήταν πολύ καλό, τα είπαν όλα, συμφώνησαν στη φιλοσοφία, μίλησαν ακόμη και για οικονομικά, αλλά την απόφαση θα την πάρουν από κοινού Ζαγοράκης-Βρύζας.
Οπως όλα δείχνουν, πρόεδρος και τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ έχουν καταλήξει στον Μπερέτα και αναμένεται να τον ανακοινώσουν σήμερα, αλλά πάντοτε θα πρέπει να υπάρχει και η πιθανότητα ύπαρξης και ενός άλλου υποψηφίου, όχι πάντως του Νοβελίνο, με τον οποίο δεν μίλησε ο Βρύζας, κάτι που παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Ιταλός προπονητής σε εφημερίδα της πατρίδας του.
- Ο Ζαγοράκης ήρθε σε επικοινωνία με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη και του είπε ότι τη Δευτέρα (σήμερα) θα ανακοινώσει τη συμφωνία μαζί του για να σταματήσουν και όσα λέγονται και γράφονται τον τελευταίο καιρό. Αρα, με το ξεκίνημα της εβδομάδας δύο σοβαρά θέματα του ΠΑΟΚ θα βρουν τη λύση τους και θα αρχίσει ο προγραμματισμός με τον νέο προπονητή του ΠΑΟΚ, που αναμένεται να έρθει στη Θεσσαλονίκη για τις υπογραφές και τη γνωριμία με τον Ζαγοράκη.
- Πρόεδρος και τεχνικός διευθυντής βρέθηκαν χθες στην Τούμπα, στους τελικούς παιδικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣΜ, όπου δυο ομάδες Ακαδημιών του ΠΑΟΚ τα πήγαν πολύ καλά, κατακτώντας τις πρώτες θέσεις, κάτι που τους ικανοποίησε, αλλά δεν ανακοίνωσαν τη συμφωνία με προπονητή, παρά τις προτροπές των φιλάθλων που βρέθηκαν στην Τούμπα.
- Για το θέμα Σαλπιγγίδη, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η συμφωνία θα είναι τετραετής και θα υπογράψουν τα σχετικά συμβόλαια μετά την 1η Ιουλίου, όταν και θα έχει δικαίωμα ο διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος βρίσκεται με την εθνική ομάδα στη Νότια Αφρική.

ΠΗΓΗ: Εnet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.