Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Νίκος Μπάτος: Πολύωρη συνάντηση με τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλλιθέας Δημήτρη Σπυρόπουλο και με είκοσι τέσσερα στελέχη της παράταξής του

Κύκλο επαφών με στελέχη παρατάξεων που εκπροσωπούνται στα Δημοτικά Συμβούλια της Καλλιθέας και της Μυγδονίας φαίνεται πως ξεκινά ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου Νικόλαος Μπάτος, μετά από τη συνένωση των τριών Δήμων στο πλαίσιο του σχεδίου «Καλλικράτης».

Ο στόχος που τίθεται από την πλευρά του Δημάρχου Ωραιοκάστρου είναι να αναπτυχθεί ένας γόνιμος διάλογος και να ανταλλαχθούν ανοικτά απόψεις σχετικά με τις ανάγκες, αλλά και τις προοπτικές του ενιαίου πλέον Δήμου που δημιουργείται.
        Σε πρώτη φάση ο κ. Μπάτος είχε πολύωρη συνάντηση με τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Καλλιθέας Δημήτρη Σπυρόπουλο και με είκοσι τέσσερα στελέχη της παράταξής του. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και κατά τη διάρκειά της έγινε εκτενής συζήτηση σχετικά με τους αναπτυξιακούς στόχους που θα πρέπει να τεθούν στη σύγχρονη εποχή, όπως αυτή διαμορφώνεται με την ψήφιση του «Καλλικράτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.