Παρασκευή 4 Ιουνίου 2010

"ΚΑΛΛΙΘΕΑ": Έντονη αντιπαράθεση στο δημοτικό Συμβούλιο Καλλιθέας για τον χαρακτηρισμό οικοπέδου ως χώρου ανέγερσης δημοτικού σχολείου στο Μεσαίο

              Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας ετέθη ως έκτακτο το θέμα του χαρακτηρισμού χώρου ανέγερσης δημοτικού σχολείου στο Μεσαίο. Έντονη ήταν η αντίδραση της αντιπολίτευσης για την εισαγωγή του θέματος αυτού ως έκτακτου, το οποίο τελικά μπήκε και συζητήθηκε.



                Κατά την συζήτηση που έγινε ο κ.Δήμαρχος τόνισε ότι: "Αυτό το σχολείο κάποια στιγμή πρέπει να γίνει… και τώρα που υπάρχουν χρήματα από το ΕΣΠΑ το θέμα επείγει», διευκρινίζοντας ότι «το θέμα είναι πολεοδομικό και εμείς δεν αποφασίζουμε σήμερα για το πού θα γίνει το σχολείο αυτό είναι ξεκαθαρισμένο από το ΦΕΚ το οποίο προβλέπει ως έδρα του σχολείου το Μεσαίο".
 
               Ο Δ.Σ. κ.Σπυρόπουλος είπε ότι "υπάρχει στο αρχείο έγγραφο της πρωτοβάθμιας (Εκπαίδευσης) που λέει ότι οι τοπικοί φορείς είναι αρμόδιοι να αποφασίσουν που θα γίνει το σχολείο και αυτή θα εγκρίνει μόνο για την καταλληλότητα του οικοπέδου και εύχομαι επί τέλους να γίνει κάποτε το σχολείο αυτό", ενώ ο Δ.Σ κ.Μαρμαρίδης τόνισε πως "αυτό είναι παραμύθι αλλά παρόλο αυτά το ψηφίζω" και ο Δ.Σ κ.Τζίκας θεώρησε πώς "το θέμα είναι άκαιρο".


Τελικά το θέμα ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.