Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ: Τα πάνω κάτω φέρνει η ενδεχόμενη υποψηφιότητα του



Ανανεωτικές εκπλήξεις στο νεο ΔΗΜΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Και μόνο οι διεργασίες για ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Παντελή Τσακίρη για τον νέο δήμο Ωραιοκάστρου έφερε αναστάτωση και τάραξε τα νερά στο χώρο των μέχρι σήμερα υποψηφίων δημάρχων ,ύστερα μάλιστα και από την δήλωση καθόδου στις εκλογές και της Χριστίνας Αλίρη.Η εξέλιξη αυτή,-αν τελικά γίνει πραγματικότητα η υποψηφιότητα του Παντελή Τσακίρη- είναι βέβαιο πως θα βγάλει εκτός μάχης κάποιους συνδυασμούς που μέχρι σήμερα εθεωρείτο δεδομένη η κάθοδος τους στις εκλογές και μάλιστα με καλές προοπτικές.Φαίνεται πως ο νέος Δήμος Ωραιοκάστρου κρύβει πολλές «ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΕΣ» εκπλήξεις με όλες τις προϋποθέσεις για νίκη στις εκλογές του Νοεμβρίου.


Μάλλον ο δρόμος είναι μακρύς ακόμη και έχουμε πολλά να δούμε!

3 σχόλια:

  1. Ο Παντελής είναι ο μόνος που μπορεί να συσπιρώσει τον κόσμο του Ωραιοκάστρου και να δόσει νέα πνοή στην τοπική αυτοδιοίκηση!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ante agorina mou na paroume ton dimo sta xeria sou giati ola auta ta xronia ta kanane anw katw,ANTE ME THN NIKH kai panta thelw na gnwrizeis pws olos olaos tou wraiokastrou einai kai tha einai mazi sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.