Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ: Χριστίνα Αλίρη ή Ανέστης Πολυχρονίδης? Μάζωξη του ΠΑΣΟΚ για υποψήφιο ΔΗΜΑΡΧΟ

Κινήσεις συνεννόησης στο ΠΑΣΟΚ για υποψήφιους δημάρχους
Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 8 Ιουνίου 2010
ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ


Κινήσεις καλής θέλησης και συνεννόησης μεταξύ τους έχουν αρχίσει τα αυτοδιοικητικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ σε μια σειρά από «καλλικράτειους» δήμους, προκειμένου να αποφευχθούν οι αιματοχυσίες εν όψει των εκλογών του Νοεμβρίου. Αν και δεν τους έχει κοινοποιηθεί ακόμη η κομματική εγκύκλιος που θα διευκρινίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις για την επιλογή των υποψηφίων, νυν και πρώην δήμαρχοι, καθώς και υποψήφιοι των προηγούμενων εκλογών του 2006 ξεκινούν τις δικές τους διερευνητικές διαδικασίες για να αποσαφηνίσουν τις δυνατότητες που υπάρχουν για συγκροτημένη κάθοδο των «πράσινων» δυνάμεων σε καθέναν από τους νέους, μεγάλους δήμους της διοικητικής μεταρρύθμισης. Σήμερα, στη Σίνδο, έδρα του νέου δήμου Εχεδώρου - Χαλάστρας - Αξιού, θα διαδραματιστεί η δεύτερη πράξη αυτού του έργου. Η πρώτη ολοκληρώθηκε με επιτυχία στη Θέρμη, όπου ο δήμαρχος Μίκρας, Θ. Γκουστίλης, και ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ το 2006 στα Βασιλικά, Απ. Τσολάκης, συμφώνησαν να ενταχθούν σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο με επικεφαλής το δήμαρχο Θέρμης, Θ. Παπαδόπουλο (φωτογραφία). Απόψε θα συναντηθούν ο δήμαρχος Εχεδώρου, Σπ. Σταματάκης, ο δήμαρχος Χαλάστρας, Γρ. Ουζούνης, ο αντάρτης του ΠΑΣΟΚ στη Χαλάστρα στις προηγούμενες εκλογές, Κ. Διαμαντής, ο υποψήφιος στο δήμο Αξιού, Δ. Ζακαλκάς, καθώς και οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι αυτών των παρατάξεων -περίπου 30 άτομα. Αν και δεν το ομολογούν ευθέως, εκτιμούν ότι από τη συζήτηση θα εξαχθούν χρήσιμα συμπεράσματα που θα επιτρέψουν σε κάθε ενδιαφερόμενο να σταθμίσει τις πιθανότητες που θα έχει να κερδίσει τις εκλογές, δεδομένου ότι οι πληροφορίες αναφέρουν πως και τα τέσσερα προαναφερθέντα πρόσωπα έχουν φιλοδοξίες να ηγηθούν του νεοσύστατου δήμου.



Μια ανάλογη πρωτοβουλία προγραμματίζεται για το ερχόμενο Σάββατο στο δήμο που θα συγκροτήσουν το Ωραιόκαστρο, η Καλλιθέα και η Μυγδονία. Στη μάζωξη που οργανώνεται εκτός από αυτοδιοικητικούς θα μετάσχουν και οι συντονιστικές επιτροπές των τριών τοπικών του ΠΑΣΟΚ, ενώ μεταξύ των ονομάτων που ακούγονται για τη διεκδίκηση του δήμου είναι αυτό του υποψήφιου δημάρχου το 2006 στο Ωραιόκαστρο, Ανέστη Πολυχρονίδη, αλλά και της νομαρχιακής συμβούλου Χριστίνας Αλίρη.

ΑΝΝΙΤΑ ΣΤΙΒΑΚΤΑΚΗ Απο τον Αγγελιοφόρο

1 σχόλιο:

  1. Το ΠΑΣΟΚ καθυστέρησε να διορίσει διοικήσεις στους φορείς του δημόσιου τομέα (νοσοκομεία,οργανισμούς κλπ) και φαίνεται πως την ίδια τακτική ακολουθεί και στους Δήμους και ιδικότερα στο Δήμο μας.Επι τέλους αν τα ΑΝΩΤΕΡΑ στελέχη ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ, ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ οι ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ και να προχωρήσουν γρήγορα(χθές)στην επιλογή ανάδειξη υποψηφίου Δημάρχου Ωραιοκάστρου, γιατί όπως είπε και ο Παπανδρέου, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ, μόνο δέν θα εξαιρέσουν κανέναν ούτε και το ίδιο τον Παπανδρέου.ΕΛΕΩΣ ΠΙΑ,ΠΡΟΧΩΡΗΣΤΕ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.