Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Πεντάλοφος:Επιτυχής διοργάνωση της 4ης Γιορτής Κτηνοτροφίας





Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πενταλόφου με την συνδρομή των γυναικών μελών του και την χορηγία του Δήμου Καλλιθέας η 4η Γιορτή Κτηνοτροφίας την Παρασκευή και Σάββατο 25-26/6/2010 κατά την οποία προσφέρθηκε γεύμα με κρέας τοπικής παραγωγής. Χόρεψαν παραδοσιακά χορευτικά συγκροτήματα των Πολιτιστικών Συλλόγων Αγίου Αθανασίου θεσσαλονίκης , Αρνισσας και Πενταλόφου.Πλήθος πολιτών από όλο τον νέο διευρυμένο Δήμο Ωραιοκάστρου και από άλλες περιοχές συνέρευσε στην εκδήλωση μεταξύ των οποίων και αρκετός «Καλλικρατικός κόσμος».Πέραν των τοπικών αρχόντων του Δήμου Καλλιθέας,διακρίναμε την παρουσία των Δημάρχων Ωραιοκάστρου κ.Μπάτου Νικολάου την πρώτη μέρα και Μυγδονίας κ.Γαβότση Αστέριου την δεύτερη μέρα, καθώς και την υποψήφια Δήμαρχο και Νομαρχιακή Σύμβουλο κια Αλίρη Χριστίνα . Παραβρέθηκαν επίσης ο Δημοτικός Σύμβουλος Μυγδονίας κ.Χατζηαντωνίου Βαγγέλης,ο Δημοτικός Σύμβουλος Μυγδονίας κ.Παπαδόπουλος Νίκος,η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ωραιοκάστρου κια Κατερίνα Υφαντίδου,ο επικεφαλής της Ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ωραιοκάστρου Δημοτικός Σύμβουλος κ.Πολυχρονίδης Ανέστης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Ωραιοκάστρου κ.Καρύδης Θανάσης και η Δημοτική Σύμβουλος Ωραιοκάστρου κια Κέπετζη Ειρήνη.Τον Δήμο Καλλιθέας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου λόγω απουσίας του κ.Δημάρχου.
Αίσθηση προκάλεσε η απουσία απο τις εκδηλώσεις, όλων των πολιτικών παραγόντων του νομού (Βουλευτών,Νομάρχη κλπ) από μια εκδήλωση που σχεδόν αντιπροσωπεύει την πλειοψηφία των κατοίκων του Πενταλόφου μια και η κύρια απασχόληση τους είναι η Κτηνοτροφία.

2 σχόλια:

  1. Δεν είδαμε καμιά φωτογραφία όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχώς δεν υπάρχει φωτ/κό υλικό.Εάν κανείς διαθέτει ας το στείλει με e-mail και ευχαρίστως θα αναρτηθεί εκ νέου το θέμα ολόκληρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.