Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Πιστοποιητικό Διαχειριστικής Επάρκειας κατά ΕΛΟΤ 1429 απέκτησε ο Δήμος Καλλιθέας

Σύστημα Διαχειριστικής Επάρκειας κατά ΕΛΟΤ 1429
στο Δήμο Καλλιθέας

Πιστοποιητικό Διαχειριστικής Επάρκειας κατά ΕΛΟΤ 1429 απέκτησε ο Δήμος Καλλιθέας όσον αφορά την υλοποίηση από τον Δήμο αναπτυξιακών έργων Δημόσιου Χαρακτήρα δηλαδή Δημόσια Τεχνικά Έργα Υποδομής και Δημόσιες συμβάσεις Προμηθειών & Υπηρεσιών. Το Σύστημα Διαχειριστικής Επάρκειας (ΣΔΕΠ) εγκαταστάθηκε στο Δήμο Καλλιθέας, με στόχο την αναβάθμιση της λειτουργίας των υπηρεσιών που σχετίζονται με αυτό και τελικό ζητούμενο πάντοτε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των δημοτών και κατοίκων της Καλλιθέας.


Το σύστημα εγκαταστάθηκε τον Οκτώβριο του 2009 και έκτοτε άρχισε η πιλοτική του εφαρμογή, η οποία ολοκληρώθηκε με την διενέργεια της προβλεπόμενης εσωτερικής επιθεώρησης. Από την τελευταία επιβεβαιώθηκε η διαχειριστική επάρκεια και εκδόθηκε το σχετικό πιστοποιητικό.

«Πρόκειται για μια ακόμη απόδειξη ότι η Δημοτική μας Αρχή, οδηγεί στη νέα εποχή που δημιουργεί το πρόγραμμα «Καλλικράτης» ένα Δήμο Καλλιθέας, σύγχρονο, λειτουργικό και αποτελεσματικό», σημειώνει σχετικά ο Δήμαρχος Δημήτρης Σαραμάντος.

1 σχόλιο:

  1. Να και καποιοι άνθρωποι που ίσως και να αξιζουν τελικά σε σύγκριση με κάποιους άλλους . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το blog kallithiotis δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τις υιοθετούμε, καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.